10 Temmuz 2020 Cuma

Veresiye defteri satın almak

Mini uygulamasını satın almak için tıklayınız Oto Servis Takip 2. Mini Satın Al – İletişim sayfasından satıcı ile irtibata geçiniz. Belirtilen ücreti yukarıdaki banka hesaplarından herhangi birisine havale veya eft yaparak ödemeyi gerçekleştiriniz.


Gün içerisinde - yaşlarında bir adamın marketine gelerek veresiye defterini satın almak istediğini anlatmış. Silivri’de bir hayırsever, köylerde bulunan bakkallardaki veresiye defterlerini satın alarak vatandaşların borcunu kapattı. Yıl içinde ayrı mahallede, 2veresiye defteri hayır sahibi örnek vatandaşımız tarafından satın alınmıştır.


Böyle güzel örnekleri bu milletin asaletli evlatları hayır olsun, diye yaparlarken, maalesef bunu kötüye yoranlarda yok değil. Türkiye Gazetesi 64views. Bakkalın teklifi kabul etmesi üzerine bin lira karşılığında defteri satın alan hayırsever borçluların yüzünü güldürmüş oldu. Programı aynı iş yeri içerisinde aralarında ağ bağlantısı (kablolu, kablosuz farketmez) kurulu olma şartıyla her bilgisayara lisans satın alarak kullanabilirsiniz.


Veresiye defteri satın almak

Birden fazla alınan lisanslar indirimli olarak ücretlendirilir. Günlük Rapor" ile günlük yapılan işlemleri, "İşlem Bazında Rapor" ile tarih aralığındaki Tüm İşlemleri, Sadece Borç veya Sadece Tahsilat işlemlerini, "Müşteri Bazında Rapor" ile de seçilen müşterinin ister tüm işlemlerini ister sadece borçlarını istersenizde sadece tahsilatlarını raporlayabilirsiniz.


Borcu ödedikten sonra defteri alan imamlar, farkındalık oluşturmak adına veresiye defterini geri dönüşüm kutusuna attı. Mahallesi’nde bakkal işleten Kadir Halaç’ı arayan bir hayırsever, veresiye defterini satın almak istediğini söyledi.


Halaç’ın, defteri satabileceğini belirtmesi üzerine bakkala gelen hayırsever, pazarlık sonucu bin lira karşılığında veresiye defterini satın aldı. Ramazan ayında hayır işlemek isteyen bir vatandaş bir bakkala giderek veresiye defterini satın almak istedi. Hayırsever vatandaş ‘ veresiye defteri ’ni satın aldı.


Bakkal veresiye defterindeki tüm alacaklarını tek tek toplayarak hesapladıktan sonra taraflar arasında yapılan pazarlık sonrasında bin 5lira ödenerek veresiye defteri iş adamları tarafından satın alındı. Mahallelinin tüm borcunu satın alarak silen iş adamları vatandaşların büyük bir sevinç yaşamasını sağladı. Ve camimize en yakın olan esnaf abimizin yanına gittim.


Ciddi bir pazarlık yaptık. O DA FEDAKARLIK YAPTI. O defterde yıllardır hesabını ödemeyenler bile varmış. Biz de o defteri satın almak istedik.


Sağ olsun esnaf abimiz de fedakârlık yaptı. Buyurun dediğimde bana veresiye defterini almak istediklerini söyledi. Boşver amca, Allah razı olsun diyin yeter" dediler. Telefonla arayıp veresiye defterini satın almak istediğini söyledi.


Pazarlık sonunda bin liraya alması konusunda anlaştık. Defteri satma konusunda pazarlık yaptık. Lüleburgaz ilçesinde bir hayırsever, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla bir bakkalın veresiye defterini, bin lira ödeyerek satın aldı. Bakkalın bin lira civarında alacağı olduğunu belirtmesi üzerine hayırseverler, veresiye defterini satın almak istediklerini söyledi.


Veresiye defteri satın almak

Mahalleyi de dolaşan hayırseverlerin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara para yardımında da bulunduğu öğrenildi. MÜSİAD veresiye defterlerini satın aldı. Anlaştığımız gibi defteri aldı, para ödendi, defteri bir poşete koyup gitti. Teklif karşısında şaşırdığını söyleyen Alaç, "Ben şaşırdım.


Veresiye defteri satın almak

BAKKALI ARAYIP DEFTERİ ALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. Veresiye defterini almak için ısrar etti. Senetle Altın ve Bilezik Satın Almak.


Alacağınız altın ne kadar yüksek ise risk o kadar artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.