27 Temmuz 2020 Pazartesi

Tasarım tescil başvurusu

Tasarım tescil başvurusu

Tasarım Tescil Başvuru Formu. Telefon (gerekli) Cep Telefonu. Lahey Sistemine Göre Başvuru Nereye Yapılır? Marka tescil başvurusu yapılmadan önce tescil başvurusu yapılacak markanın mutlaka araştırılması gerekir.


Marka başvuru sayfasına gitmek için lütfen sayfaya git tuşuna tıklayınız. Yarısında Patent ve Marka Başvurularında Büyük Artış. Yetkili merci tarafından yapılan tescil işlemleri sadece ülkemiz sınırlarda geçerli olmaktadır.


Sistem Patent şirketimiz rehberliğinde ilgili devlet kurumunu tarafına yapılmaktadır. Patent Başvurusu Patent buluş sahibine, devlete yapacağı başvuru üzerine verilen ve buluşun kullanılmasını,üretilmesini, veya bu hakların kullandırılması haklarını belirli süre için sağlayan belgedir. Aşağıdaki formu doldurarak tasarım tescil ön başvurusu yapabilirsiniz.


Tasarım tescil başvurusu

Marka vekillerimiz ile tescil işlemlerinizi yürütüyoruz. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından gerçekleştirilir. Rüzgar Patent’in tasarım konusunda tecrübe sahibi Marka ve Patent Vekilleri, endüstriyel tasarımların tescil edilebilme koşullarını taşıyıp taşımadığını araştırıp bu konuda bilgilendirme yapılması, tasarım tarifnamesinin hazırlanması, endüstriyel tasarımların yurtdışı tescillerinin yapılması, tasarım başvurusu ve tescil işlemleri, red kararlarına ve 3. Yaptığımız işe çok yönlü bakıyor, müvekkillerimizin tasarım başvuru türlerini özgün önerilerle belirliyoruz.


Başlıca sebepleri arasında işini iyi takip etmesi ve geniş kadrosuyla hizmetlerini tam ve eksiksiz yapmasının payı büyüktür. Patent uzman kadrosu ile gerçekleştirdiği işlemler ve raporlamalar ile sektörde emin adımlarla ilerlemektedir. TL, 10’ lu tasarım işlem maliyetleri 1. Etiket: tasarım tescil başvurusu.


Overview acilimpatent. Endüstriyel tasarım tescil sistemi, itiraza dayalı incelemesiz bir sistemdir.


Sektörde birçok kişi tarafından üretilen ürünlerden birini üretiyor dahi olsanız ürün tasarımınız sizi farklı ve tercih edilen haline. Bize e-postadan ulaşabilirsiniz. Elbette herkes aldığı ürün ve hizmetin en ucuz bir şekilde almak ister. Yani koruma kapsamı tescil edildiği ülke ile sınırlıdır.


Bu şekilde fikri haklarınız global pazarda da güvende. Tescil için yeter şart oluşmuş ve müracaatın reddini gerektirebilecek bir sebep yoksa tasarım sicile kaydedilir.


Toplam tescil süresi ile ay arasında değişmektedir. Ambalaj, model ya da desen tasarımlarınızı piyasaya sunduktan sonra tescil işlemine kadar geçecek zaman içinde olası taklit vakalarıyla karşılaşmamanız. Bir tasarımın tescil edilebilmesi için yenilik ve ayırt edicilik unsurlarına sahip olması gerekmektedir.


Tasarım tescil başvurusu

Deneyim, uzmanlık ve takip gerektiren bir süreç olması nedeniyle alanında uzman. Tescil Başvurusu Yenilikçi, çözüm üreten buluşların patent tesciliyle korunması gerekmektedir.


Bugün birçok gelişmiş ülkenin teknolojik olarak önde olmasının bir nedeni de Ar-Ge çalışmalarıyla ortaya çıkan yeni teknolojilerini patent ile koruma altına almalarıdır. Topluluk tasarım tescil sistemi ile Avrupa Birliği ülkelerinde başvuru yapılması, işlemler ve maliyet açısından her bir ülkeye ayrı ayrı başvuru dosyalanmasından çok daha avantajlıdır.


Buluş sahibinin buluş konusu ürünü, yöntemi veya sistemi yıl süre ile kullanma veya satma hakkıdır. KUANTUM PATENT, çoğunluğu uzman mühendislerden oluşmuş kadrosu ile hizmet vermektedir.


Başvuru başkaca şahıs ve firmalarca da yapılmış olsa da marka tescil belgelendirme ödeme ve işlemlerini buradan yapabilirsiniz. Marka İsmi alanına marka ismi ve başvuru numarası yazılmalıdır.


Diğer durumda süreç içerisinde sizden daha önce birilerinin aynı fikir, buluş veya tasarım üzerinde bir koruma başvurusu veya üretim, kullanım, yayın vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.