9 Temmuz 2020 Perşembe

Src 2 belgesi nedir

Ticari taksi kullananlar, personel taşımacılığı yapanlar, il, ilçe, şehirler arası yolcu taşımacılığı yapanlar, dolmuş sürücüleri, öğrenci servis şoförleri. SRCBelgesi Nedir ? Kanunen bu belgeler temin edilmediğinde para cezası uygulanmaktadır.


Cezai işlem, şoföre ve aynı zamanda bağlı bulunduğu firmaya uygulanmaktadır. Bu belge kendi arasında beş kısma ayrılmaktadır.


Sayılı yasaya göre, ticari amaç ile kullanılan “kamyonet, kamyon, otobüs ve minibüs” ler için belgenin niteliğine göre src belgesi alınması kanuni bir zorunluluktur. Bunlar sınavla alım ve muaf olarak alımdır. Muaf olarak belgeyi almak için 25. Eğitim süresi toplam saattir.


Src 2 belgesi nedir

Src Belgesi Nasıl Alınır? Sürücülerin, yurt içi yolcu taşımacılığı alanında. AMAÇ: Haritayı herhangi bir amaç için (Yer, yön bulmak vb.) kullanan kişilere haritalar hakkında ve onların üzerindeki renkler, simgeler ve terimlerin anlamı konusunda bilgi kazandırmak ve haritaların amacına uygun olarak, özellikle kara yolculuğunda duyulan.


Src 2 belgesi nedir

Adet vesikalık fotoğraf. Ehliyetinizin fotokopisi. Diplomanızın fotokopisi. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Hemen Başvur Bir Şeyler Sor. Kredi kartına ay taks. Sınav öncesi verilen dersler de hemen hemen aynıdır. Ticari amaç ile yük, yolcu, eşya ve kargo taşımacılığı yapan sürücülere 17. Karayolunda, ticari olarak tescil edilmiş bir motorlu taşıtı süren kişilere şoför denir.


Psikoteknik raporu nedir ? Yine düzenli yolcu taşımacılığı, ulaştırma mevzuatı, yasal sorumluluklar ve sigorta, harita okuma bilgisi, iletişim teknolojileri, trafik kazalarının önlenmesi, turizm. Eğer ehliyet tarihiniz 25. Sürücü:Karayolunda motorlu bir aracı veya taşıtı sevk ve idare eden kişiye denir.


Resmi Gazete’de olarak değiştirilmiştir. Ulaştırma Bakanlığı’nın son genelgesine göre 25.


Src 2 belgesi nedir

Otobüsler, servis taşımacılığı yapanlar ve buna benzer kişiler mutlaka bu belgeyi almalıdırlar. Srcbelgesi almış bir sürücü, aynı zamanda srcbelgesini de almış sayılıyor. Bu sürücüler hem yurt içinde hem de yurt dışında rahatlıkla ticari.


Kapasitesi kişiden fazla yolcu taşıyan araçları ise sadece e sınıfı sürücü ehliyetine. Büyük otobüs kullanacaklar için yaş alt sınırı 2 üst sınır ise 65’tir. Minibüs kullanacaklar için yaş alt sınırı 1 üst sınır ise 65’tir. Hangi koşullarda belge alınabilir.


Belge başvurusu için gerekli evraklar. Muafiyetli belge başvurusu yapmak isteyenlerin nereye nasıl başvuru yapacakları hakkında detaylı bilgi paylaşmaya çalışacağız. Asıl adı Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Yasa gereği ticari araç kullanan sürücülerin src belgesinin olmaması durumunda hem aracı.


Sınav harç bedeli hem teorik sınav hem de uygulama sınavı için bir kereye mahsus olarak yatırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.