15 Haziran 2020 Pazartesi

Ukrayna gece hayatı 18

Ukrayna gece hayatı 18

Gezgin Ahmet 2views. Merhaba, İddia ediyorum, bugüne kadar böyle bir çekimle karşı karşıya kalmamışsınızdır. Uğur Dilemre 234views. AMSTERDAM DA KENDİNİ PAZARLAYAN KADINLAR!


Ukrayna gece hayatı 18

Emre Kanik 243views. GECE HAYATI REHBERİ. Bunu bilerek gitmek lazım. Gündüz hayat ne kadar sakinse Ternopil gece hayatı o kadar gürültülü ve hareketlidir. Hangilerine gidilir. Gideceğiniz ülkenin sanırım 8’inde. Kiev Radio hall İncelemesi. Sky bar kiev’ in lüks kategorisindeki mekanları arasındadır. Burada da biraz değinelim istiyorum. Gece kulüplerine giriş yaş. Ukrayna gece hayatı ve gezilecek yerler.


Radio hall şehrin merkezinden km uzakta olup nehrin kenarındaki dev gibi bir geminin içine inşa edilmiş bir gece kulübüdür. Yukarıda bahsettiğim mekanlara kıyasla. Eğlence mekanlarından gezi incelemelerini ve gezgin yorumlarını bu kategorimizden görebilirsiniz.


Odessa ve Kharkiv şehirleri de gece hayatı için oldukça güzel. Yüzde 80’i kadın olan şehirlerden bahsedilir. Bunların pek çoğu doğru olsa da abartılı bir.


Neredeyse 10’a yakın Sumi gece kulüpleri bulunmaktadır, bunların içinde en popüler ve en iyi diskoları sizlerle paylaşacağız. Yani onların yazlık bölgesi aslında. Sabah hatta 5’e kadar da devam eder. Kharkiv’de gece kulüpleri genellikle şehrin dışında bulunuyor.


Ziyaretçileri son derece şık ve iyi giyimli olan bu kulüp iki. Daha fazla videoya gözat. Sonraki oynatılıyor. Reklam Tanıtım Sponsor Her gün artan trafiği ile günlük 10.


Budapeşte gece hayatı çeşitliliğini daha önce duymamış olabilirsiniz. Zaporijya gece hayatı denince akla birçok mekan geliyor. Cuma ve Cumartesi günleri kulüpler neredeyse tıklık tıklım dolu. Tabi burada en büyük problemlerin başında şehrin ve ülkenin henüz turizme alışmamış olması geliyor.


Ukrayna gece hayatı 18

Bu sebepten ötürü özellikle gece kulüpleri. Egoist Club Chernivtsi, Sarbonna Disko ( Şarbon ) ve Dolce Night club. Kıyafetlerin şok şaşalı olmasa da şık olduğu. Lviv’in en popüler ve en prestijli gece kulübü hangisidir diye sorarsanız, cevabım Fashion night club olacaktır.


Lviv’de tarihi Rynok meydanında yer alan bu kulübün önünden şehri gezerken muhtemelen birkaç kez geçeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.