29 Haziran 2020 Pazartesi

Türk telekom online İşlemler sil süpür

Temmuz tarihinde hediyeleri güncellenen hatlar için katılım tarihi Temmuz-Ağustos olup, Temmuz tarihinde hediyeleri güncellenen hatlar için katılım tarihi Temmuz-Ağustostur. Her hafta verilen bedava ~2.


Türk telekom online İşlemler sil süpür

Sil Süpür bedava internet kampanyası. GB ek mobil internetiniz ile, ayda toplam GB’a kadar hediye internet kullanımı sağlayabilmeniz mümkün. Türk telekomlular turk telekom online işlemler indirerek her hafta perşembe günü sil süpür yaparak kazanıyor. TÜRK TELEKOM (avea) SİL SÜPÜR (Bedava İnternet- dakika -sms ) nasıl yapılacağını, sil süpürün hangi günler olduğunu, online işlemler de bulunan mobil uygulama.


Bu hediyeler arasında cepten bedava internet, cepten sınırsız konuşma paketleri, Muud uygulamasında Premium üyelik fırsatları ile bir çok hediyeyi kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede türk telekom sil süpür bedava internet fırsatı yakalama şansını yakalamış olacaksınız.


Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS’i gönderilecektir. Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. SMS’in gelmesinin ardından hediyeler kullanılmaya başlanabilir. Hemen ziyaret et ve internetini al.


Ancak bu durum mümkün değildir. Ay Muud Premium Üyeliği. Bu açıktan yararlanarak hile yapmak ve birden fazla hediye kazanmak genelde söz konusu olmaktadır. Ramazan ayında da yararlanabileceğiniz bu kampanya ile hediye internet kazanıp mobil internetinizi yurt içi her yöne kullanabilirsiniz.


Uygulamayı kullanan müşterilere GB, GB, GB, GB gibi çeşitli ücretsiz internet hizmeti sunuluyor. Sil süpür GB ücretsiz internet. Sen iste, hattını kapına getirelim Detaylı Bilgi.


Türk telekom online İşlemler sil süpür

Online İşlemler ’e bekliyoruz. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00’a kadar yenilenecektir. Türk Telekom ’a hoş geldin bedava internet kampanyaları.


Benimde kullandığım bu kampanyadan sizde faydalanabilirsiniz. Fakat test edilmiş ve oldukça basit bir yöntemle haftada defa hediye alabilirsiniz. Adım: Öncelikle adet akıllı telefon gerekiyor.


Tarife değişimi ve paket satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fatura bilgilerinizi. Eğer uygulama telefonunuza yüklü ise güncelleyin ve giriş yapın.


Türk telekom online İşlemler sil süpür

Bu işlemlerin yapılması durumunda uygulama içinden sil süpür yapılarak hediyeler kazanılmaya başlanabilir. Trk telekom sil kmyor, spr. Açıkçası bizler diğer operatör şirketlerinin kampanyalarını gördüğümüzde kıskanmıyor değildik.


Bu yazımızda bedava internet, bedava sms ve bedava dakika veren türk telekom. Peki bu hediyeler ne sıklıkla yenileniyor bundan bahsedelim. Telekom mobil uygulaması üzerinden ulaşabileceğiniz kampanya dahilinde, sil süpür yaparak hediye internet, sınırsız konuşma veya Muud Premium üyelik gibi birçok hediyeden faydalanabilirsiniz. G hizmetine geçirmemiş iseniz hemen yeni sim kartınızda geçiş yaparak GB bedava.


Pandemi nedeni ile bayram ziyaretlerinin daha az olması için çalışmalarına başlayan GSM operatörleri bolca intenet dağıtarak insanların bayram ziyaretlerini daha az yapabileceğini düşünüyor. Fırsatlar beklerseniz, sizlere hiç bir zaman gelmez. Tüm bunlar için bir adım atmanız gerekiyor.


Onlarca GB İnternet için yapmanız gereken tek bir şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.