17 Haziran 2020 Çarşamba

Ttnet efatura görüntüleme

Faturanızı görüntülemek için kontrol resmindeki kodu girip "Görüntüle" butonuna basmanız gerekmektedir. E-Fatura Görüntüleme.


Daha fazla işlem için Online İşlemlere giriş yapın! Bireysel Müşteri Girişi. SMS ile bilgilendirilmeyi tercih edebilecekler. Elektronik faturalarınıza size özel posta kutunuzdan ulaşabilirsiniz.


TTNET hizmet numaranız kısa mesaj olarak size iletilecektir ancak bu servise attığınız her mesaj bir SMS ücreti ile ücretlendirilir. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz.


Sayfa İçeriği Ödemenizi güvenli bir şekilde yapabilmenizi sağlamak amacıyla işlemleriniz uluslararası bir güvenlik standartı olan 1bit SSL ile gerçekleştirilmektedir. TTnet ev internet fatura borcunu bilmiyorsan rehber servisimiz ile ttnet fatura görüntüleme yapabilirsin.


Siteyi görüntülemek için lütfen cihazınızı dikey konuma getirin. Windows XP ve Firefox kullanılarak tekrar anlatıldı. TTNet faturaları zorunlu olarak e-fatura olarak göndereceğini duyurmasının ardından, faturaları gönderdiği mailin ekine koymak.


Sadece bilgisayardan görmekle kalmayıp isterlerse cep telefonlarına sms olarak alabileceklerdir. Birçok kampanyayı bünyesinde bulunduran TTNET, eğitim, eğlence, güvenlik alanlarında da kullanıcılarına geniş hizmet yelpazesi sunmaktadır. TTNET ayrıca tivibu gibi televizyon hizmeti de vermektedir.


Sadece TTNET Mobil hizmetinden faydalanan abonelerimiz “TTNET Mobil No” sekmesini işaretleyip, TTNET Mobil numaralarını başında sıfır olmadan ilgili alana girerek ödemelerini yapabileceklerdir. Kredi kartı bilgilerinizi do�. TTNet internet ile internete girebiliyorsan TTNet fatura görüntüleme gerçekleştirebilmek için abone numaran ya da adsl numaran ile işlemini gerçekleştirebilirsin. Borç sorgulamanın en kolay yolunu bizimle öğrenebilirsin.


En güzel şekilde sıkıntı çekmeden, sıra beklemeden anında fatura borcunu öğrenebilmen için yardımcı oluyoruz. Faturalarımızı doğayı korumak için e fatura olarak istiyorsunuz ama e fatura siteniz çalışmıyor faturaları açamıyoruz.


Soru: merhaba, elektronik faturaları görüntüleyebileceğim bir site var mıdır varsa site adresini yazar mısınız. Etiketler: Hiçbir etiketi.


Ttnet efatura görüntüleme

Eski faturalarının üzerinde abone numarası yazar. Eğer internetin için TTnet fatura görüntüleme yapmak istiyorsan adsl numaranı yazman gerekir.


Türk Telekom fatura görüntüleme yapabilmek için, abone numaranı bilmen lazım. Bu numarayı da modeminin arkasından okuyarak bir yere not edebilirsin. Böylece e-borç sorgulama. Ev ve iş yerinizdeki internetiniz kotalı ise TTNet fatura görüntülenme servisimizden aştığınız faturanızın güncel borcunu öğrenebilirsiniz.


Ttnet efatura görüntüleme

TTNET faturalarınızı " TTNET Online İşlem Merkezi" üzerinden takip edebilirsiniz. Online işlemlere giriş için TTNET Tek şifrenizin olması gerekiyor. Telefonla da fatura sorgulayabilirsiniz.


TTNET müşteri hizmetlerinden fatura ve borç sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz. Tek şifre alabilmek için modeminize girdiğiniz adsl kullanıcı adı ve şifresini. Programı indirdikten sonra, size gönderilen e-faturaların doğruluğunu kontrol edebileceğiniz, üzerindeki imzanın sahte olup olmadığını kontrol edebileceğiniz bir uygulamadır.


Gelir İdaresi başkanlığı. Bu alanlardan biri dolu olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.