10 Haziran 2020 Çarşamba

Triger seti değişimi faydaları

Triger Kayışı Fiyatları Ne Kadar? Az önce de bahsettiğimiz gibi, triger kayışları, araçların marka ve modeline göre değişen tipte üretiliyorlar. Doğal olarak da fiyatları değişken.


TL ile 4TL arasında bir fiyat ortalamasına sahip olan triger kayışının değişimi için yetkili teknik servis ücreti de ödemeniz gerekeceğini unutmamanızı hatırlatırız. Bu işten anlamayan araç sahipleri, yüksek fiyatlar ile aracını yaptırabilirler. Fakat bunu önceden araştırmak ve ustayı seçerken dikkatli olmak gerekir.


Maliyet fazla cebinizi yakabilir. Zira, triger kayışı değişim zamanları bir araçtan diğerine değişir. Ayrıa aracın kullanım biçimi de triger kayışı ömrü konusunda etkili olabilir.


Ancak ortalama rakam vermek gerekirse bin km ile 100bin km arasında triger kayışı değişimi yapılır. Egzoz ve emme subaplarını hareket ettirirler.


VW Jetta, Sportwagen, Golf TDI, and Audi ATDI timing belt replacement. Bu fiyatın büyük bir kısmı triger setinin kendisi oluşturmaktadır. Setin fiyatı alındıktan sonra geriye kalan ise triger seti işçilik maliyetidir.


Triger seti değişimi faydaları

Güngor oto servisinde triger seti değişimi titizlikle ve garantili bir şekilde yapılır. Her marka ve model otomobil için kayış değişimi.


Araçlarınızın tüm orijinal ve yan sanayi parçalarını sanal mağazamızdan online sipariş verin, indirimli fiyatları kaçırmayın. Bu firmalar sürekli kampanya yaparlar periyodik bakım, triger seti değişimi, fren bakımı vs. Bu kampanyaları takip ederseniz faydanıza olur, çünkü kabul edilebilir marka ürün ve ekipman kullanıyor(castrol, bosch, mais vs) ve fatura veriyorlar. Yapılan işleme dair bir garanti uygulanıyor.


Devir ekonomi devriydi şimdi artık cimrilik devri oldu, yetkili servislerle bu. Merhaba Bu videomda araçlardaki triger kayışlarının değişimi ve görevleri hakkında bilgi verdim.


Umarım faydalı olmuştur. Devridaim (Su) Pompası Nedir? Chevrolet Cruze kilometre bakımlarından triger seti değişimlerine, fren balata-disk değişimlerinden ağır bakımlar tüm Chevrolet Cruze bakımları Mobil Oto Servis’te! Motor üniteleri yo�.


Triger seti değişimi faydaları

Check-up yaptırmanın faydaları nelerdir? Tıpkı insan sağlığı gibi arabanızında tüm işlevlerini yerine getirebilmesi son derece önemlidir. Dolayısıyla bu aksamda meydana gelebilecek her türlü sorun ciddi önem taşımaktadır. Yedek parça olarak ( Dayco ) kullanmaktayız.


Passat triger seti ne zaman değişir ? En kesin bilgi budur. Bununla birlikte aracın ne şekilde kullanıldığı, daha çok şehir. Bundan dolayı triger seti değiştirilirken bu tarz konulara mutlaka dikkat edilmelidir.


Triger seti değişimi faydaları

Araca motora göre değişen ücretler var ancak bu yazı itibari ile 1. Daha sonra sökülen parçaları sırası ile tekrar yerlerine takarak son kotrolleri yapıyor ve aracı çalıştırıyoruz. Yol testi yaptıktan sonra aracı teslim ediyoruz. Mobil oto servis’te hyundai accent blue 1. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Bazı araçlarda triger zincirlidir (bazı toyota modelleri) bazı araçlarda ise triger kayış şeklindedir kauçuk ve içerisinde çelik teller bulunur. Ford)Bu araçlarda zincir değişimi yapılmaz ancak bazı aralıklarla kayış değişir. Bu arada kullanılan parçaların markası Dayco.


Yetkili servise gitsem herhalde bu fiyata çıkamazdım. Ama iyiki de gitmemişim. Gittiğim özel servis daha önce yetkili servisti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.