11 Haziran 2020 Perşembe

Triger kayışı zincir olan araçlar

Triger kayışı zincir olan araçlar

El otomobil alan herkesin aklına gelentriger soruları vardır. Sürekli sıcak motorda çok yüksek devirlerde hareket etmesi, ısı değişimlerinin kauçuğun çatlamasına sebep olması sebebiyle üretici tarafından belirlenmiş değişim periyotları olan bir parçadır.


En mesakatli ve pahali fiyat cekilen is triger kayis degisimi. Sorum su nissan almera da zincir kullanildigini biliyorum bunun gibi zincirli araclar nelerdir?


Triger kayışı zincir olan araçlar

TRİGER ZİNCİRİ YERİNE NEDEN TRİGER KAYIŞI? Triger zinciri kullanan motorlar veritabanı. Yani kayışın esneklik durumuna göre ustalık isteyen bir durum. Belirli yıl ve kilometre aralıklarda yenilenmesi gerekir ve ihmal edilmesi ve kopması sonucunda motorda çok büyük ve masraflı tamiratlara neden olabilmektedir.


Kullanılan limit geçtiğinde ve koptuğunda ise motor aksamlarında çok fazla zarar olacaktır. Kayışlar kauçuk, poliüretan, zincir vb. SOL modeline ait Bu fotoda da triger kayışı var (CorollaXEİ Special).


Kopmaya neden olan faktörler ise triger bakımının zamanında yapılmaması,ya da aracın haddinden fazla yüklü olması,yüklü iken rampada vites değişimleri motorun kasılmasına sebep olacağından, triger kayışının değişim kilometresi dolmadan kopmasına sebep olabilir. Kam mili valfleri açarken ve kapatırken, krank mili motorun pistonlarını kontrol eder.


Tavsiye edilen triger kayışı değişim süresini fazlasıyla aştıysanız ve motorunuzu normalden daha zor şartlarda kullanıyorsanız (yüksek devir, ani vites küçültme vs.) bu durumlarda motorunuzun triger kayışı aniden kopabilir. Eskiden triger kayışı değiştirirken kendiniz elle manuel olarak ayarlamanız gerekiyordu.


Araç sahipleri için triger kayışı nedir, triger kayışı ne işe yarar, triger kayışı ne zaman değişir, hangi durumlarda triger kayışını değiştirmeliyim ve triger kayışı kaça değiştirilir. Bu sayede supapların hareket ederek açılıp kapanmasını sağlar ve pistonların sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak verir.


Emir ile elektriksel olarak sistem başlatılmış olur yani önemli ve. Almanyada dizel Astraların hepsi 1. Bizde vergi pahalı olduğu için 1. Puntolar ise çoğunluk 1. Jetler de mevcut ve 1. Bir nevi araç filtresi gibi diyebiliriz. Rutin bakım dışında araçta zincir sesi olduğu ve triger zincirinin değişmesi gerektiği söylendi. Yanınızda yedek triger kayışı yoksa ki yoktur muhtemelen, aracınız çekici harici hiçbir şekilde götürülemez.


Triger kayışı zincir olan araçlar

Genel olarak araçlarımızın motor mekanizması karışık gibi dursa da, bir zincir halkası gibi parçalar birbirlerine bağlıdır. Bu yazımızda sizlere triger kayışı hakkında bilgiler sunacağız. Triger’in genelde ne işe yaradığı ve ne kadar önemli olduğu arıza durumlarında anlaşılır.


Fiat Türkiye Kullanıcı Forumuna hoşgeldiniz. Hatchback, Sedan kasa tipine sahip otomobile, %1uyum sağlamaktadır.


Birbiriyle eş zamanlı çalışan bu parçalar aslında bir zincirin halkalarını oluşturur. Aracın düzenli olarak çalışabilmesi için söz konusu devilim sürekli devam etmesi gerekir. Etiketler zincir triger kayışı bu aynı değil.


Evet, uzunluk, onu çok daha fazla. Ama bu yeterli, o перескочила bir veya daha fazla bağlantılar. Otomobil «Ford» triger kayışı - zincir выхаживает yaklaşık 2bin kilometre.


Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri. Mais Renault Fluence 1. Twinport aracta triger kayışı mı zincir mi mevcut? Motorlu Araçlar Dünyası. Pistonların ve supapların hareketlerinde senkronizasyon sağlayan triger kayışı motorunuzun iyi çalışmasında temel önem taşıyan bir parçadır.


Bu konudaki kullanıcılar: misafir. Hiçbir işaret triger kayışının aşınma seviyesinin ölçülmesini sağlamaz.


Subaru araçlar ve dolayısı ile boxer motorlar hakkında yeterince bilgim yok. Forester XT araçların motorlarında triger kayış mı yoksa zincir mi, değişim periyodları nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.