18 Haziran 2020 Perşembe

Sınıf defterine ne yazılır

Yani sınıf defterini sınıf öğretmenleri farklı,branş öğretmenleri farklı doldurur. Branşlar öğretmenleri anlattığını yaz yeter derler. Sınıf öğretmenleri ise konu değil kazanım yazar. Hocam sınıf defteri doldurma şekli ile ilgili herhangi bir mevzuat yok.


Ancak önceki yönetmeliklerde öğretmen derste ne yaptıysa bunu deftere işler ve imzalar diyordu. Belli bir standardı yok. Herhangi bir sakınca yok. Defter, Kareli, Matematik, Sayfas.


Sınıf defterine ne yazılır

Seninle bir yılımızı iyi kötü anılarla geride bıraktık. Ynt: sınıf defterine ne yazılacak? Kelime defteri nasıl yazılır ? Eğer sadece yabancı bir kelimeyi yazıp yanına da Türkçe karşılığını yazarsanız bu pek işinize yaramaz.


Sınıf defterine ne yazılır

Bir kelimenin hatrınızda kalması için o kelimeyle ilgili pek çok detayı not etmeniz gerekir. Sizde sınıf defterine ne yazacağınızı düşün müyorsunuz? Derslerden önce kolayca uygulamamız açıp derste hangi dersten ne işleyeceğiniz kontrol edin.


Tüm bunlar ücretsiz. Sınıf Listesi özelliği ile kolayca sınıf listesi oluşturabilir.


Okuduklarında ne, nerede, ne zaman, nasıl, niçin ve kim sorularına M. Türkçe dersi sınıf defterine yazılacak kazanımlar, 4. Sınıf defterinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Türkçe kategorisine eklenmiştir, buna benzer dosyalar için 4. Bayındırlık İşleri Kontrol Yönetmeliği gereğince inşaat taahhüt işletmelerinde tutulacak defterlerden olan şantiye defteri nedir?


Yok artık dermişim,Gülsahumit ve muammer hocama katılıyorum,sınıf defterini yazmamıştım yaptıklarımı şimdi girişte yazıyor çıkşta imzalıyorum, ama inanın kırtasiye işlerinden ders yapamaz duruma getirilmeyi de anlamıyorum. Kağıt israfı geliyor,dökümanların dosyalanması,saklanması. Arkadaşlar öğretmenlerin sınıf defteri tutmaları onların okul eğitim düzeyi ve eğitimine göre değişiklik göstermektedir.


Bu aşağıda yazacaklarım genel olarak yazılan şeylerdir. Kazanımlar Unitelendirilmiş yıllık planların içerisinde güncel olarak her sene ders ders yayınlanır.


Yıllık planlar için tıklayınız. Kazanımlardan önce ders isimleri genellikle başlık şeklinde yazılır.


Sınıf defterine ne yazılır

Ders defterine uygulanan etkinliğin adı veya etkinliğin ilgili olduğu kazanım yazılır denilmektedir. Envanter defterine nelerin yazılacağı hakkında bugüne kadar çeşitli açıklamalar olmuş. Kdv durumlarına bakıldı.


Uygulamamızı arkadaşlarınıza paylaşmayı unutmayın! Arkadaşlar deftere kazanımlar yerine öğrenme alanlarını yazsam sorun olur mu? Amaç her gün yapılan işin ne olduğu değildir.


Bu işleri detaylandırmak hem daha doğru olur ve sayfayı doldurma da size kolaylık olur. Diyelim ki bir imalat firmasında staj yapıyorsunuz.


III - EnvanterMADDE 66-(1)Her tacir, ticari işletmesinin açılışında. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Geçtim e okulda halen 11. Ne zaman e okulda 12.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.