29 Haziran 2020 Pazartesi

Smmm dosya sırtlık

Dosyayı indirmek için buraya tıklayın. Zaten üyemiz iseniz dosya hemen indirilir. Dosya Sırtlığı isimli bu yazı, ExcelDepo’ya eklenen DOSYA tanıtımını yapmak amacıyla eklenmiştir. DOSYA incelemesi için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.


Faydalı olması temennisiyle.

C No yazarsanız sadece o personele ait sırtlık gelecektir. NOT: Sırtlık uzun gelirse üstteki meb logosunu kesin.


Logoya gelince hemen internetten logo buldum onu yapıştırdım zaten excelde hazırlanmış kolayca düzeldi ve kullandım. Merhaba arkadaşlar yakında excell derslerimiz başlayacak ama bundan önce işinize yarayabilieceğini düşündüğüö hazır excellerimden sizlere paylaşacağım.


Bi yazlımı takipte kalın. Teos Sisteminden Sınav Başvuruları bölümüne tıklayarak sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Rehberlik Sevisi Desimal Dosya Sırtlığı.


Yılı Tesmer (TÜRMOB) Sınav takvimi açıklandı.

Attachments: File Sitemiz zararlı içerik barındırmaz. Kırık linkleri yorum bölümüne yazarak bildiriniz. Ziyaretçi yorumları. Resim direkt adresi.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. DOSYA SIRTLIĞI (Desimal dosya sistemi) Dosya sırtlığı dosyaların hangi konuları içerdiğini göstermek için dosyaların sırtlarına yazılan şerit şeklindeki etiketlerdir. Aranılan herhangi bir şeye kolayca ulaşabilmek için düzenli olmak gerekmektedir. Bu hayatın her alanında böyledir.


Bir muhasebeci, avukat, kütüphaneci. Kazımdirik Mahallesi, Gediz Caddesi No:D:6Bornova İzmir. Klasör Sırtlık ve İsimlik. Sayfayı çoğaltarak kullanabiliriz. STAJ BAŞVURU BEDELİ. Staj SMMM-YMM bürolarında ve yalnızca şirketlerin merkezlerinde yapılabilmektedir. Dosya numaraları, dosyanın konusunu belirlemenin yanı sıra, dosyaların depolandığı ortamlardaki yerini de belirleme özelliğine sahiptir.


Arşivlerde dosyalar, dosya numaraları dikkate alınarak, hiyerarşik bir bütünlük içinde saklanacakt�.

GVK’nun üncü Madd. Yer Alan Vergi Kesinti Oran. SMMM Staja Başlama Sınav Tarihlerini öğrenmek için tıklayınız. Sınavı kazandıktan sonra yıl staj yapmanız gerekecektir.


Detaylar için SMMM Stajı Nerede ve Nasıl Yapılır başlıklı yazıyı inceleyebilirsiniz. SMMM Mesleki Yeterlik sınavına katılmak için staj dosyanızı tamamlamanız gerekir.


Aşağıda staj gruplarına göre staj ve sınav dosyasında bulunması gereken evraklar listelenmiştir. Buna göre eksiklerinizi tespit edip tamamladıktan sonra s�. Tıkla, iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!


Dosya, mektupların, raporların ve benzer yazıların konulduğu ikiye katlanmış karton ya da plastikten yapılmış dosyalama araçlarıdır. Düz dosya, dosya gömleği olarak da bilinir. Dosyanın adı, numarası, kodu gibi bilgiler, ön kapağa ve arka kapağa takılan kavalyelere yazılır. Telli dosya, belgenin delgi makinesiyle delinerek tele takıldığı dosyadır.


Meslek mensuplarının işine yarayabilecek yararlı dosyalar sayfamız yeniden yayına alınmıştır. Katkıda bulunan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.