19 Haziran 2020 Cuma

Sirbistan sınır kapısı açık mı

Yunanistan sınır kapısı açıldı mı? Açılacak sınır kapıları arasında İpsala ve Pazarkule de bulunuyor. Aşağıdaki canlı kameralar Hırvatistan Devleti tarafıından anlık yayınlanmaktadır.


Sınır Kapısı haberi bulunmuştur. Bunun yerine Kapıkule canlı yayın için saniyede bir alınan canlı kamera fotoğrafları sizlerle paylaşılmaktadır. Turistik Kameralar Meteoroloji Yağış Radar.


Yunan güvenlik güçleri, "Yunan sınır kapısının da açık olduğuna" inanan göçmenlere, "Size yalan söylediler. Yalnız yaşamanın sona erdiğini gösteren alametlerin ortaya çıkması, bu kapının kapanmasına sebep olur. Zeytin Dalı Kapısı, sadece bir sınır kapısının çok.


Kurtuluş Mahallesi. Valilikten yapılan. Habur ve Gürbulak kapıları açıldı. Yeni uygulamada cumartesi ve pazar günleri de sınır kapısı açık oluyor. Bu uygulamadan çok memnunuz. Hamzabeyli sınır kapısı. Bu yıl Yola çıkan Sılayolu ekibimiz Rözke sınır kapısına gelmeden önce yine Köprü üzerinde Kapısı açık Beyaz Minübüs içerisinden Radar hız kontrolü yapıldığını tespit etti. Polis Hızlı gidenleri durdurup cezai işlem uyguluyor.


Coronavirüs nedeniyle etkilenen sınır kapıları ve uçuş durumlarının özetini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Tablodaki bilgiler farklı kaynaklardan derlenmiş olup seyahate çıkmadan önce yetkili kurumlardan görüş almanız önerilir.


Bulgaristan ile Türkiye arasında üç adet kara sınır kapısı bulunmaktadır. Bu sorun nedeniyle, Sırbistan ve Karadağ arasındaki Jabuka sınır kapısı neredeyse terkedildi. Hiç yolcu trafiğinin olmadığı sınır kapısında, sadece bir kamyonun geçiş yaptığı belirtiliyor. Karadağ, henüz sınırlarını Sırp vatandaşlarına koşulsuz açmasa da, geçişler Karadağlı gezginlere açık.


Sirbistan sınır kapısı açık mı

Eskiköy sınır kapısı açık olmadığı için gelen çiftçilerin sayısı az. Sarp Sarpi sınır kapısı yolcu trafiği karşılıklı olarak kapatıldı.


Sirbistan sınır kapısı açık mı

Yük taşımacılığı için ise herhangi bir yasaklama kararı alınmadı. Sivas’tan Ankara Kayseri Erzincan Girişleri Sivas’ın Kayseri, Erzincan ve Ankara giriş kapılarında durdurulan araçlarda, emniyet kemeri, sürücü belgeleri, araç tescil belgeleri ile araç plakalarının mevzuatta belirtilen standartlara uygunluğu denetlenirken, asker ve jandarma da dönem dönem aramalar vb.


Sirbistan sınır kapısı açık mı

Türkiye’nin pandemi sonrası normalleşme planı açıklandı. Plana göre uçuşlar ne zaman başlayacak, sınırlar ne zaman açılacak? Son Güncelleme: 30. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüst. Türkiye-Ermenistan sınır kapısı açılmalı mıdır? Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi her an kapatılabilir. Bildiğiniz gibi hem Slovenya hem de Hırvatistan Avrupa birliğinde.


Dolayısıyla Slovenya ‘ dan Hırvatistan’ a geçerken, diğer Avrupa Birliğindeki ülkeler gibi elinizi kolunuzu sallayarak geçemiyorsunuz. Zor mu geçiş diye sorarsanız?


Sadece birkaç dikkat edilmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.