27 Mayıs 2020 Çarşamba

Yongnuo tepe flaşı

Yongnuo YN568ex flaş senkronizasyon arızası yaptı. E-TTL modda aynı anda patlamıyor. Manuel modda çalışıyor. These can be the YN560III, YN560IV, YN6and YN968N Speedlites, as well as a previously-unannounced flash, the YN860Li, which we expect will feature a lithium-ion battery, like the existing.


Bu videomuzda Yongnuonun amiral gemisi olmaya aday yeni flaşı YN968EX-RT flaşı YN600EX-RT flaş ile karşılaştırıyorum ve birbirlerinden farklı olan yönlerini. Ucuz bir tepe flaşı arıyorsanız işte size fiyatıyla mest edecek bir tepe flaşı seçeneği.


Bu Pin, Godox Türkiye tarafından keşfedildi. Merhaba, Giriş yap. Hesap ve Listeler Hesap değil misiniz. Mit dem YN6zaubert die renommierte Zubehörschmiede.


Ghz uzun mesafe kablosuz iletişim(100mye kadar). Fotoğraf çekimi sırasında sizlerin ışık kaynağı olan flaşlar, en güzel karelerinizin yakalamasındaki sihirli güçlerdir. Nikon marka fotoğraf makinesi ile kullanılmıştır. Yurtdışından alındığı için garantisi yoktur.


Yongnuo tepe flaşı

Takas kesinlikle yoktur. Aynı Gün Kargo Hemen Al. Flaşlar kategorimizden Godox, Canon, Nikon, Sony, marka ürünleri peşin fiyatına taksit ile sipariş verebilirsiniz.


Tüm ürünlerimiz Türkiye distribütörleri garantili olup uygun fiyat seçenekleri ve hediyeleri ile stoklarımızdan aynı gün kargoya verilir. TL, Fotoğraf makineleri ile aksesuarları uygun fiyatlarla ve distribütör garantisiyle Fotoaksesuar. Perde Senkronizasyonu.


TL en uygun fiyat ile kredi kartı, kapıda ödeme, havale seçenekleri ile CazipShop. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. TL civarı olmuş olur.


Yongnuo tepe flaşı

Eğer bütçeniz yeterse tepe flaşı için bir ayak ve tutucu da almanızı tavsiye ederim. Hatta ikinci bir tepe flaşı bile stüdyo fotoğrafçılığı için çok kullanışlı olur.


Düğün Fotoğrafçılığı Kursu, Etkinlik Fotoğrafçılığı Kursu. Tepe Flaşı Kullanımı Kursu, Strobist Kursu, Kafaflaşı Kursu. TL ve ücretsiz kargo ile n11. GHz radyo tetiklemeyi destekler.


Yongnuo tepe flaşı

Yıl Distribütör Garantili. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Kutusu ve kutu içeriği tam. ZELLİKLER Nikon Uyumlu. Sorunsuz çalışıyor. TL 72TL Stokta Yok %İNDİRİM. Bunu da kontrol etmek lazım. YONGNUO ya karar verdim. Power Shot SX5HS.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.