29 Mayıs 2020 Cuma

Su geçirmez sırt çanta

Tıkla, en ucuz su geçirmez sırt çantası seçenekleri ayağına gelsin. En çok tercih edilen kadın çanta markalarından olan smart bags yine tasarım, kullanış konforu ve göz alıcı renkler ile öne çıkıyor. Yeni sezon smart bags modellerini incelemek için şimdi ziyaret edin, favori renkleriniz tükenmeden siparişlerinizi verin. Lacivert, siyahi beyaz ve bej renk seçenekleri ile.


Toptan çanta imalatı, ham bez çanta, sırt çantaları, laptop ve evrak çantaları, kongre çantaları, fuar çantası ve ipli büzgülü çanta imalatı yapmaktayız. Fermuar ile açılan dört bölme.


Her iki yanında lastikli mini cep. Elde ve sırtta taşımaya uygun olan çantanın sırt askısı ihtiyaca göre ayarlanabilir. Aynı zamanda, site üzerinden satışa sunulan su geçirmez çanta modelleri de doğa sporlarında size büyük kolaylık sağlayacak. Geniş iç hacmi ve dayanıklı dış yüzeyi ile her türlü hava koşuluna uygun olarak üretilmiş bu çantaları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Farklı renk seçeneği, ayarlanabilir kemerleri ve tokaları ile çok hoşunuza gidecek bir modeldir. Tasarım ve materyal su geçirmez sırt çantası satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurdur. Sırt çantası kumaşları, çanta alışverişine çıkmadan önce bilmeniz gereken bir diğer önemli ayrıntıdır.


Beğendiyseniz beğenmeyi ve Yararlı bulduysanız abone olmayı unutmayın! OLİVİA 8KIRİNKIL ÇİFT CEPLİ SU GEÇİRMEZ BAYAN SIRT ÇANTA. Dağcı Sırt Çantası Laptop Bölmeli Litre Körüklü Escape Sırt Ça. Bevitton su geçirmez sırt çantası modelleri ücretsiz kargo, taksit, kapıda ödeme imkanları ile tek tıkla kapınızda.


Su geçirmez sırt çanta

Lastikli kenarları sayesinde farklı ebatlardaki çanta ve valizleriniz için idealdir. Yırtılmaya ve yanmaya dayanıklı su geçirmez kumaştan üretilmiştir.


Cambridge Polo Club Pembe Avokado Üçlü Okul Çanta Seti Sırt Çantası 13TL 19TL Proin lectus ipsum, gravida et mattis vulputate, tristique ut lectus. Sağlam ve ultra su geçirmez, PU su geçirmez malzemeden ve tamamen su geçirmez SBS fermuarlar, tamamen pürüzsüz, dizüstü bilgisayarınızın, giysilerinizin ve önemli belgelerin yağmurunu önler. Günlük hayatta bir sırt çantası olarak kullanılabilir ve yumuşak üst sap, bu torbanın bir çanta olmasına izin verir.


Su geçirmez sırt çanta

Yan taraflardaki suluk file. Kollu ve Kılıflar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Su geçirmez naylondan üretilmiştir.


Having a su geçirmez sırt çantası nem, yağmur, kar veya spor koşullarında eşyalarımızı güvende tutmak her zaman bir garantidir. Birbirinden klinkır kumaş su geçirmez kadın çanta modellerine sayfamızdan ulaşabilir,Kredi kartı ile güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Burada yazan fiyat 5adet siparişlerde geçerli olacaktır.


Daha düşük adetlerde de sipariş verebilirsiniz. Farklı adetlerdeki fiyat talepleriniz için iletişim kısmındaki mail adresimize mail atarak fiyat isteyebilirsiniz. KDV ve baskı ücreti fiyata dâhil değildir.


Su geçirmez sırt çanta

Toptan ve Promosyon Çanta İmalatı İçin Tüm Kategoriler. Kendi imalatımız olup su geçirmez kumaştan üretilmiştir. Su Geçirmez Caterpillar Sırt Çantası Yeşil 36TL. TÜRK HUNTER SU GEÇİRMEZ ÇOBAN ÇANTA.


CRETSİZ KARGO 2TL ve Üzeri Tüm Alışverişlerinizde Kargo. Katlanarak kendi içindeki gözüne girebilen harika bir su geçirmez sırt çantası.


Gearbest size uygun fiyatlı kaliteli alışveriş sunuyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.