27 Mayıs 2020 Çarşamba

Su geçirmez kamp çantası

Tüm yürüyüş batonlarınız için kullanabileceğiniz bir çantadır. Omuzluğu sayesinde taşıması çok rahattır. Yırtılmaya ve yanmaya dayanıklı, su geçirmez kumaştan üretilmiştir.


Yüksek kalitede ve %1su geçirmez trekking ve outdoor sırt çantası. Hafif tasarımı sayesinde ister omuz çantası olarak kullanın ister sırt çantası olarak kullanabilirsiniz.


Ergnomik yapısıyla trekking, kamp ve diğer outdoor etkinliklerinize uygun üretilmiştir.

Bir kaç günlük çadırlı kamplı gezilerimde malzemelerimi tozdan sudan korumak zor oluyordu istediğim gibi bir çanta yapmaya çalıştım. Bakalım siz de beğenecek.


Bahar ve kış ayları yağmur ihtimalinin oldukça yüksek olduğu aylar olduğundan seçeceğiniz çantanın su geçirmez malzemeden olmasında fayda var. Eğer su geçirmez (water proof) bir çantanız yoksa çanta modelinize uygun yağmur kılıfı almanız gerekir. Kamp ve dağ çantası modelleri profesyonellerin tercihi kamp çantası modelleri, uygun fiyatlarla ve aynı gün hızlı kargo ile kutupayisi. Kamp çantası su geçirmez bir yapıya sahip olmalıdır.


Uzun doğa yürüyüşleri ve kış koşullarında su geçirmeyen bir kamp çantanız yoksa içindeki eşyalarınız ıslanacaktır ve bunları kurutmanız özellikle kış koşullarında neredeyse çok zor ve zahmetli olacaktır. Dağcılık ve kamp çantası modelleri, outdoor spor aktiviteleri için rahatlıkla kullanılabilir.

Amatörlere ya da profesyonellere hitap edebilen modeller, birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Kamp yaparken, trekking yaparken ya da dağcılık aktiviteleri esnasında kullanabileceğiniz çantalar, geniş iç hacimleriyle işinizi kolaylaştırır. TL 12TL % (6) 07Magaza %100. MİRZADE PLAJ MİNDERİ ÇANTA KATLANIR SU GEÇİRMEZ -TURKUAZ MAVİ.


Su Geçirmez Evrak Çantası 25x35cm. Kapalı halde, el çantanıza kolayca sığdırabilirsiniz. Ultra hafif suya dayanıklı ve yırtılmaya dayanıklı naylon kumaştan yapılmış 20L bisiklet sırt çantası (tüm bölmeleri içerir).


Su torbası için özel delik tasarımı (dahil değildir). Sitede Mevcut Değil. Aradığınız su geçirmez çanta marka ve modellerini sitemizde bulabilir, fiyat kıyaslaması yapabilir, su geçirmez çantalar hakkında kullanıcı yorumlarını okuyarak belirlediğiniz ürünü en iyi fiyata hızlıca satın alabilirsiniz. Doğada keyifli vakit geçirmek, arkadaşlarınızla kamp yapmak, festival veya konserlerde eğlenmek için ihtiyacınız olan tüm kamp malzemeleri.


Ortadan açılır fermuarlı pencere sineklik su geçirmez ( aşırı yağmur suyunu geçirir) taşma çantası kurulum aparatları. Kampanya fiyatından satılmak üzere 1adetten fazla stok sunulmuştur.


Soğutucu Çanta Termo Bag Lt Kapasiteli, Piknik, Alışveriş, Plaj Çantası - 2. Cüzdan, Bel ve Omuz Çantaları. Aynı Gün Kargo Çok Başarılı Satıcı.


Taşıma Türü: El-Sırt Delikli Yan Cep Ve Su Şişesi Cebi, Özel Bölmeler, Ayarlanabilir Ortopedik Askı, Özel Korumalı Sırtlık.

Katlanarak kendi ön gözüne girebilen çift gözlü harika bir su geçirmez sırt çantası. Yorumlar (0) Ürünü Favorilerinize Ekleyin. Saat 15:00’e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.


Bit RapidSSL ile güvenli alışve. Pavillo Kişilik Kamp Çadırı. Ferrino Harita Çantası. TL Kdv Dahil 15TL Kdv Dahil %10. TL Havale (%İndirim) 32. Aksesuar ve Tamir-Bakım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.