28 Mayıs 2020 Perşembe

Sağlık bakanlığı yaz staj başvurusu 2020

Kurumumuz bünyesinde staj başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine! Bu bakanlık içerisinde yer alan binlerce hastane içerisinde kişiler rahatlıkla stajlarını gerçekleştirebilirler.


Başvurular kurum kontenjanları göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir. Eksik evrakla yapılan başvurular olumsuz değerlendirilecektir.


Staj programları Kurum Başkanlığı ınternet sayfasında duyurulur.

Başarı durumunu gösteren belgeyle birlikte Başkanlık ınternet sayfasından temin edeceği "Başvuru Formu"nu. Staj Başvurusu İçin Gerekli Belgeler. Adalet Bakanlığı ’na başvuruda bulunacak olan kişilerin ilk olarak okullarından öğrenci belgelerini ve zorunlu staj kâğıtlarını alması gerekmektedir. Kurumumuzda yapılan staj şekli zorunlu staj olup gönüllü staj başvurusu kabul edilmeyecektir.


YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURULARI. Ara Karar-nolu kararının 2. Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Fotoğraf ve Video Galerisi. Form ıslak imzalı olarak Kurumumuz Eğitim Birimine iletilmelidir. Belirtilen tarih aralığı dışında başvuru kabul edilmeyecektir.


Başvurular staj komisyonu tarafından değerlendirilerek kabul edilen öğrenci listesi Web sitemizde 10. Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızda staj.


Staj başvurusu yapacak öğrencilerin 01. MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNE YAZ STAJI BAŞVURUSU YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR. Sabim Bimer Bilgi Güvenliği İhlal Bildirim.


Başvurusu kabul edilen öğrencilerimiz staj evraklarını ıslak imzalı olarak 19. Staja kabul edilecek branş listesi için TIKLAYINIZ İstenen Evraklar: 1. Kabul edilen yaz stajı öğrenci listesi ekte belirtilmiştir. Yeni Corona Virüs (COVİD-19) Pandemisi nedeni ile sadece 3. Ebelik öğrencilerinin alımına karar verilmiştir. KURUMUMUZDA YAZ STAJI YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE.


Alım yapılacak kontenjan sayıları ve branşlarının yer aldığı liste ekte paylaşılmıştır.

Nisan ayı sonuna kadar evraklarını Eğitim birimine teslim etmeyen öğrencilerin staj kabulleri. Staj yerleştirmesi yapılan öğrenciler 13. Yaz Stajı Hakkında.


Cuma gününden itibaren yerleştikleri sağlık tesislerinden staj kabullerini yaptırıp, staj evraklarını alabilirler. Başvuru sonuçları değerlendirme yapıldıktan sonra web sayfasında yayınlanacaktır. Web sayfamızı takip etmeniz gerekmektedir. Staj Değerlendirme Komisyonunca değerlendirildikten sonra kabul edilen öğrencilerin isim listesi 03.


Tamamlanmış evrakların kayıt kabul işlemi için sağlık müdürlüğüne başvurunun yapılması gerekme. Sağlık Bakanlığı İç Kontrol Eylem Planı.


Evrak ve dosya teslimi işlemleri hakkında önemli duyuru ! Koronavirüs (Covid-19) salgınını önleme amacıyla, sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak için Bakanlığımız ve Bilim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.