4 Mayıs 2020 Pazartesi

Ptt promosyon yatmadı

Ptt promosyon yatmadı

SGK aracılığı ile bankalarla imzalanan anlaşma neticesinde belirli bankalar tarafından emeklilere promosyon imkanı tanınır. Yapılan protokol sonucu emeklilere promosyon imkanı veren bankadan birisi PTT ’dir. Maalesef nisan da yatacak olan promosyon eşiminde yatmadı bu gidişle bizde banka değişikliğine gideceğiz.


Ptt promosyon yatmadı

PTT promosyon larımız neden yatmıyor? Sorunum çözüldü ve iş günü sonunda promosyon ödemesi hesabıma geçti. Bin lira altında emekli maaşı alanlara 30 bin lira ile bin lira arasında emekli maaşı ödenenlere 37 bin lira üzerinde emekli maaşı alanlara da 4lira bir seferde ödeme yapılması kararlaştırıldı. Rahmetli anne sinden kalan emekli maaşı nı oğlum yildir PTT banktan almakta.


Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TL promosyon alamaya hak kazanacaklar. Yana çocuklarım babalarından malulen emekli maaşı alıyor fakat bu zamana kadar hiçbir zaman promosyon yatmadı biz neden yararlanamıyoruz buna bir çözüm bulunuz bu durumda ne PTT ye gidiliyor ne de bilgi veriliyor neden bizim hakkımıza giriliyor bu şekilde. PTT, bankada yıl kalma haricinde promosyon için bir şart aramayacaktır.


PTT emekli promosyon başvuruları nasıl yapılır? Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği promosyon ödemeleri başlıyor. PTT tarafından yapılan açılama ile birlikte ödeme tarihleri ve ödeme bilgileri belli oldu. PTT ’den emekli maaşların alan ve yıl kalma taahhüt bulunan promosyon almaya hak kazanan emekli müşterilerine 1. TL’ye kadar maaş alan emekliye 5TL, 1. TL arası maaş alan emekliye 6TL ve 2. Maaşlarını PTT ’ye taşıyan müşterilerin promosyon.


Eşi vefat etmiş ve muhtaç durumda bulunan, hiçbir Sosyal Güvenlik Kuruluşuna tabi olmayan ve bu Kuruluşlardan gelir ya da aylık almayan kadınlara Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından Eşi Vefat Eden Kadınlara Yönelik Düzenli Nakdi Sosyal Yardım Ödemesi adı altında yapılan ödemeler, başvuran kişinin T. Kimlik numarası ile kendisine ya da kanuni temsilcisine. Promosyon imkanı kapsamında avantajlı kampanya seçenekleri.


PTT, posta teşkilatı olarak varlığını sürdürürken, devletin vatandaşıyla olan ekonomik ilişkilerinde de aracı resmi kurum olarak hizmet vermektedir. Ptt müşteri hizmetlerine direk bağlanmak istiyorsanız, ilk öncelikle Ptt müşteri hizmetleri resmi numarasını aramanız gerekiyor. Emekli Maaşım Neden Yatmadı? PTT yıl maaş taahhütnamesi veren emeklilere promosyon ödemesi yapacak.


Bazı okurlarımız 7TL emekli promosyonu için imza attıkları ve ödemenin bur gün sonra yapılacağını iddia ettiler. PTT EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? PTT üzerinden emekli maaşını alan vatandaşlara yapılacak olan yeni promosyon ödeme detayları belli oldu.


Bu kapsamda emeklilere özel oranlarla yapılacak olan promosyon ödemelerinde PTT ayrıca ek avantajlar sağlayacak. Türkiye’de milyon vatandaşın yararlanacağı emekli promosyon ödemeleri için araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk. SGK arasında imzalanan emekli promosyon sözleşme süresi şubat ayı itibarıyla sona erdi.


Mart ayının gelmesiyle beraber milyonlarca emekli, emeklilere promosyon. Etmeden once bys ye ayrilma dilekcesi gonder ptt hesabina yatar hocam biriken paralarin bys nin sitesinde form ve adresini bulabilirsin.


Beğeniler: economics__ E. Bu hizmet ile genel sağlık sigortalılarının ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin şahıs ödemeleri kapsamındaki yol ödemeleri, gündelik ödemeler, diş tedavi ödemeleri, metabolizma ve çölyak hastalıkları ödemeleri ile kaplıca ödemelerinin takibi yapılır. PTT ve SGK içinde emekli promosyon ödemeleri için anlaşmaya varıldı.


Geçtiğimiz yıllarda meydana getirilen anlaşmaya nazaran, emeklilerimize PTT Bank tarafınca promosyon ödemesi yapılacak. Günümüzde PTT ’ye yıl kalma taahhüdü veren her emekli, başvurusunun tamamlanmasının ardından promosyon ödemesini en kötü ihtimalle gelecek aydaki maaşıyla birlikte alabiliyor. Corona virüs kapsamında başvuruları E-Devlet üzerine taşıyan bankalar, ödemeleri yapmaya hazırlanıyor.


Hatta PTT, kendisinden emekli maaşı almaya devam edecekler için promosyon ödemelerini yapmaya başladığını açıkladı. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor" sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Yeni tip Koronavirüse karşı alınan önlemler arttırılmaya devam ediyor.


Ptt promosyon yatmadı

PTT kredi hesaplama, şartları ve başvuruları bankalar nezdinde değişiklik gösterebilmektedir. PTT, uygun faizli kredi seçenekleriyle özellikle emeklilere oldukça yardımcı olmaktadır. Esasında bu krediler PTT kurumu tarafından değil, anlaşmış olduğu bankalar tarafından sağlanmaktadır.


PTT, farklı bankalar ile anlaşarak özellikle emekli. Eğer vatandaşlarımız maaş birden alıyor ise, ödenecek promosyon en yüksek olan tek ödeme üzerinden hesaplanmaktadır.


Vatandaş hem vefat eden eşi nedeniyle %maaş ve başka bir emeklilik nedeniyle %maaş alıyor ise, bu hesaplama da yüksek olan yani %olan hesaplama esas alınacak ve emeklimize 5TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.