23 Ocak 2020 Perşembe

K2 belgesi kiralama

KYetki Belgesi kiralanamaz, devredilemez (Belirli şartlarda babadan oğula geçer) ve Ulaştırma Bakanlığı dışında başka kurumlarca satılamaz. Kbelgesi sadece aracın gerçek sahibinin yük taşımasına izin verir. Her hangi bir kontrolde, Kbelgeli aracı sahibi dışında biri kullanıyorsa araç bağlanır.


Bu nedenle eğer yük taşıyacaksanız, Kbelgeli bir ticari araç kiralamamanızı öneririz. Aracı kiralarken daha sonra zor durumda. Böyle bir kiralama işlemi tamamen yasa dışıdır.

Ksahibi olmayanlar 30. KBelgesi Kamyonlar, Tırlar ve Dorseleri, Kamyonetler ve Özel Amaçlı Yük Taşıyan araçlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından uygulanan, trafiğe çıkmak için alınması mecbur olan ve alınmadığı taktirde maddi cezalar uygulanan bir taşıma yönetmeliğindeki belgelerden sadece biridir.


Tüzel kişilikler için firma yetkilisi tarafından imzalanmış, kaşelenmiş, gerçek kişiler için başvuru sahibi tarafından imzalanmış, üzerinde yetkili ve sorumlu kişinin telefon numarası bulunan başvuru dilekçesi. KBelgesi İçin Gerekli Evraklar.


Dbelgesi sahibi firmalar dışarıdan kiralama yolu ile araç çalıştırabilirler. Ayrıca kiralık olarak çalıştırılacak araçlar öz mal araçların muadili olmak zorundadır.


Minibüs araca karşılık iki adet minibüs kiralanabilir. Aynı şekilde otobüs araca karşılık da.

Firma ve Şubelerimiz İletişim ve Ulaşım Bilgileri İçin Hemen Tıklayın. Ama bu işlem sonucunda maalesef çok zarar gören esnaflarımız var. K belgesi türleri nelerdir?


Bizlerde bu belgeleri kiralarken en azından dikkat etmeniz gereken noktaların altını çizerek zararınızı en aza düşürmeyi hedefliyoruz. Kiralık KBelgesi. Türkiye Geneli Ticari Yük Taşıma Belgesi (K1) nakliyatçılarımız için büyük bir sorundur.


Yıllık olarak kiralama hizmetimizde ödemeler peşin veya isteğinize bağlı olarak elden vadeli veya kredi kartına 9-taksit olarak yapılmaktadır. Firmanın doğrudan kiracı olduğu finansal kiralama yolu ile alınmış araçlar yetki belgesi ekine kayıt edilebilir.


Bu oran özmal araç sayısının katından fazla olamaz. Yenileme İşlemleri. Bu sürenin sonunda firmalar yetki belgelerini yenileyerek bir 5. En az adet kamyonet.


Kyetki belgesi ve diğer yetki belgeleri süresi yıl olarak verilir. Yetki Belgesi, K1- K-KYetki Belgesi, A1-A2-AYetki Belgesi, B1-B2-BYetki Belgesi, C1-C2-CYetki Belgesi, D1-D2-DYetki Belgesi, E1-EYetki Belgesi, F1-FYetki Belgesi, G1-G2-G3-GYetki Belgesi, H1-HYetki Belgesi, L1-LYetki Belgesi, M1-M2-MYetki Belgesi, N1-NYetki Belgesi, P1-PYetki Belgesi, R1-RYetki Belgesi, T1-T2-TYetki Belgesi, A1-A2-AB1-B2-BC1-C2-CD1-D2-DE1-E F1-FG1-G2.


Numaranızı bırakın Sizi Arayalım. Mükellefin hem kamyon hemde.


Bu tür bir araç kiralama tercihiniz olduğunda, yetki belgesi uzmanlarımız size kapsamlı bir bilgilendirme ve risk uyarıları yaparak, faaliyetinize en uygun aracı tercih etmenizde size yardımcı olur.

Kbelgesi olmayan araçlar kiralanamaz ve içerisinde yük taşıyamaz. KAPSAM Sürücü dışında en fazla kişilik oturma yeri olan, yolcu taşımaya yönelik motorlu araçlar ile azami kütlesi 3. Kg ‘ı aşmayan motorlu taşıma araçları ömrünü tamamlamış araçlar kapsamında yer almaktadır. Kendi İştigal konusu ile ilgili taşımacılık yapmak için gerçek ve tüzel ki şilerin yetki belgesi ba şvurularında ( B C D K) adli sicil kayd ı aranmaz.


TARİHLİ YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE K BELGESİ YENİLEME İŞLEMLERİ: DİKKAT! K Belgesi nasil alinir ? Yılda bir yenilenen K yetki belgesi e devlet ile sorgulama yapılabilir. Taşıt yetki belgeleri (K1- K-K3) Sorgulama. Yani siz aracı kiraladınız aracı yüklediniz faturanız olsa daha trafik denetimlerinde araç size ait olmadığı için ve kbelgesi araç sahibine ait olduğu için ceza yiyebilir ve aracı bağlatırsınız.


KKKBELGESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR VE ŞARTLAR. Başvuru Dilekçesi (Temsil ve İlzama Yetkili Kişilerce İmzalanacak) 2. Başvuru Formu (Temsil ve İlzama Yetkili Kişilerce İmzalanacak) 3. Kuruluş, İştigal, Sermay. Kyetki Belgesi yenilenme ücretleri: – KYetki Belgesi Ücreti : 15.


Ancak genelgede belirtilen istinap haddi sınırlarına uygunsa satın alma yolu ile kiralanacak kamyon Kyetki belgesi kullanımına girebilir. Ynt: KBelgesi Olmayan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.