25 Kasım 2019 Pazartesi

Triger kayışı değişimi fiyatı

Az önce de bahsettiğimiz gibi, triger kayışları, araçların marka ve modeline göre değişen tipte üretiliyorlar. Doğal olarak da fiyatları değişken. TL ile 4TL arasında bir fiyat ortalamasına sahip olan triger kayışının değişimi için yetkili teknik servis ücreti de ödemeniz gerekeceğini unutmamanızı hatırlatırız. Kayışın kendisi görünüşte hiçbir özellik taşımıyor: Sadece dişleri olan bir lastik kayış.


Bununla birlikte, krank mili (pistonları kontrol eden) ve eksantrik mili (valfleri kontrol eden) senkronize şekilde dönmesini sağlayarak hayati bir işlevi yerine getirir. Bir nevi araç filtresi gibi diyebiliriz.


Bu değişimin genelde serviste yapılması tavsiye edilmektedir. Aynı zamanda motor soğutma sisteminin devridaim pompasına da hareket veren triger kayışı motor aksamında oldukça kritik görevler üstlenir.


Triger kayışı değişimi fiyatı

DCİ TRİGER DEĞİŞİMİ - Duration: 1:51. Renault Clio Symbol 1. Bana fiyat çok fazla geldi. Sizce fiyat uygun mudur. Yoksa servis benimi kazıklıyor.


Hızlı ve kolay bir biçimde teklif alabilir ya da hizmet noktalarını inceleyerek size en yakın Otopratik noktasını bulabilirsiniz. Araç senelik ise ve eski model değilse bu değişim gerektirmeyebilir. Hasarın kaybına ve büyüklüğüne göre masraf çıkartır. Yedek parça olarak ( Dayco ) kullanmaktayız.


Motor tiplerine göre (boxer motor tipleri) enlemesine de yerleştirilebilirler. Egzoz ve emme subaplarını hareket ettirirler. Far Camı parlatma Pratik Far temizleme - Duration: 6:32.


Ancak aracın o şekilde çalıştırılmaya zorlanması piston ve subapların birbirine çarpmasına ve yakıt sisteminin de zorlanma ile hasar görmesine neden olabilir. TL triger seti değişimi fiyatı verdi. Bunun içinde rulmanlar falanda varmış.


Ben bunu yetkili servis de değiştirmek istiyorum önemli bir parça olduğundan arabayı bilen birisi. Fiyat bana pahalı geldi. Sistem içerisindeki bazı parçalar eski bazı parçalar yeni olursa, motorun çalışma prensibine aykırı gaz giriş çıkışları olacağı için motor ömründe kısalmalar ve performansta düşüşler olabilir.


Bu nedenle, triger kayışınız değişirken aracınızın başında bulunmanız ve tamamın. Triger kayışı değişim süresi ise kullanıma bağlı olmakla birlikte ortalama yıldır. Triger zincirinin ömrü genellikle kayışa göre çok daha uzundur. Ancak o da kırılabilir ya da metal oksitlenmesi olabilir.


En yakın Otopratik servisini. Eğer değişim zamanını geçirirseniz size çok daha ağır masraflar çıkartabilir. Sonra Ford yetkili servisindeki ustaya söyledik.


Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Hatta şansınıza bağlı olarak daha da büyük hasarlar oluşur motorda. Tofaş triger kayışı değişimi fiyatı, hyundai itriger zinciri kaç km’de değişir, renault fluence triger kayışı kaç km’de değişir, opel astra triger seti ne zaman değişir, renault kangoo triger kayışı ne zaman değişir, doblo tr.


Bakımları ve yedek parçaları ateş pahası. Zira, triger kayışı değişim zamanları bir araçtan diğerine değişir.


Ayrıa aracın kullanım biçimi de triger kayışı ömrü konusunda etkili olabilir. Ancak ortalama rakam vermek gerekirse bin km ile 100bin km arasında triger kayışı değişimi yapılır.


Merhaba arkadaşlar! Benim xei ac corollam var. Peki triger kayışının değişmesi gerekiyor mu?


Motor için bu kadar hayati önemi olan bu parça kesinlikle bir masraf olarak görülmemesi gerekiyor. Genelde değişimde parça fiyatı kadar da işçilik alınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.