29 Kasım 2019 Cuma

Oppo garanti sorgulama

Oppo garanti sorgulama işlemi oldukça hızlı ve pratik bir şekilde kısa süre içerisinde yapılabilmektedir. Diğer akıllı telefon üreticilerinde olduğu gibi söz konusu sorgulama işlemi için mutlaka IMEI numarası gerekmektedir.


OPPO akıllı telefon garanti koşulları, kullanım kılavuzu, iletişim bilgileri, servis merkezi, garanti durumu, onarım durumu, onarım fiyatı ve yazılım yüklemeleri hakkında bilgi edinin. Oppo Ekran Garanti Kapsamı içine giren konular: Ürünün IMEI numarasının Ekran Garantisi altında satılan ürünler içinde olması, Kullanmaya başlanılan ilk günden itibaren aylık sürenin dolmamış olması, Ekran kırılmasının yalnızca.


Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.

OnePlus, ilk kablosuz kulaklığını tanıtacak. Oppo IMEI kontrol etme Oppo, her telefonda olduğu gibi benzersiz numaraya sahiptir.


IMEI numarası her cihaz için farklı olmakla birlikte Oppo için IMEI sorgulamanın yöntemi bulunmaktadır. Apple garanti durumunuzu kontrol edin. Destek ve genişletilmiş kapsam için uygun olup olmadığınızı görmek üzere seri numarasını girin.


Dünyanın dört bir yanındaki gençlerin kullanmaktan keyif aldığı bir cep telefonu markası olan OPPO, yenilikçi mobil fotoğrafçılık teknolojisini tasarlama konusunda uzmandır. OPPO ColorOS, based on androi combines spee efficientcy and stability to bring pixels to life.

Know more features about the latest version of ColorOS 6. Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay ve çıkarılamayan pil için iki (2) yıl boyunca geçerlidir. Yukarıdaki maddeye bakılmaksızın Xiaomi, yürürlükteki yasaların öngördüğü asgari yasal garanti süresini hariç tutmaz, sınırlamaz veya askıya almaz.


Oppo, Samsung, TP-Link, Vestel ve Xiaomi markaları bulunmaktadır. Satın aldığınız bir akıllı telefon veya diğer teknolojik cihaz için Genpa garantisi belirtilmiş ise bu konuda garanti avantajını teyit etmek açısından sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.


Giriş Yaparak hemen alışverişe başlayın. Yapılan bu sorgulama. Kampanyalar Kampanyalar Menü Hakkımızda. GENPA Garanti Sorgulama İşlemi için TIKLAYINIZ.


Müşteri hizmetleri numarasını arayın. Santral tarafından yapılan yönlendirmeleri takip ederek müşteri temsilcisine. Tabii ki, bu ikisinin mobil bölümünde daha fazla müşteri var. Sonuçta, her sene hatta senede birkaç kez samsung telefonları için yeni seminerler ve toplantılar düzenlenmektedir.


Samsung Garanti Süresi Sorgulama Samsung Garanti Süresi Sorgulama Bütün samsung modelleri, Samsung Galaxy S,S,S,S,SSamsung Galaxy A,A ASamsung Galaxy j,j,jSamsung Galaxy note, note Samsung sedge, samsung galaxy splus samsung garanti sorgulama, Samsung yetkili servis telefon numarası, Samsung imei bulma. Yaptığınız IMEI sorgulama işlemi garanti kontrolü için değildir.


Sadece cihazınızın Genpa satışlı olup olmadığını göstermektedir.

Cihazınız Genpa satışlı olmasa dahi, anlaşmalı olduğumuz tüm markalar için Genpa yetkili servislerinden servis hizmeti alabilirsiniz. Oppo Yetkili Servislerinin Adres, Telefon ve İl Bilgileri Hakkında Bilgiler.


Oppo, Temmuz – Ağustos tarihleri arasında satın alınacak RenoZ model cep telefonunun yanında ücretsiz olarak ekran koruma garantisi vereceği yeni bir kampanya başlattı. SSS Blog Güvenli Ödeme Sistemi Garanti Sorgulama IMEI Sorgulama Kargo Sorgulama Warranty Check IMEI Check.


Oppo axmarka telefonumun arızalarından bıktım artık. Garanti kapsamında KVK ya verdim fakat arıza giderildi demelerine rağmen eve geldim arıza devam ediyordu.


Mikrofon, hoparlör, kamera sorun. Bu marka çok sıkıntı. Bir daha bu hataya düşmek istemiyorum. Oppo telefon akll garanti durumu snrl. Oppo Garanti şikayetleri için tıklayın!


Genpa garanti sorgulama işlemi için öncelikle BU bağlantı adresinde yer alan internet sitesine giriş yaparak cihazınızın IMEI numarasını girmeniz gerekiyor. Garanti belgesine sahip bir telefon, çıkan her türlü sorunda kolaylıkla tamir edilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.