21 Kasım 2019 Perşembe

İsviçre aile ziyareti vizesi İçin gerekli evraklar

İsviçre aile ziyareti vizesi İçin gerekli evraklar

Pasaport: İsviçre vizesi için pasaportunuz seyahatinizin bitiminden sonra ay daha geçerli olmalıdır. Biyometrik fotoğraf: adet olarak teslim edilmeli, ölçüleri 35xmm ölçülerinde, arka fonu beyaz olmalıdır.


Fotoğrafın daha önceki bir vize. Türkiye arasında vize muafiyeti anlaşması olmadığı için, İsviçre ’ye gidecek olan kişilerin vize alması gerekmektedir. Bunun için, seyahat amacına uygun bir şekilde vize.


Eğer ziyaret edeceğiniz ailenizin, akrabanızın, arkadaşınızın yanında kalacaksanız, otel rezervasyonu sunmanıza gerek yoktur. Aile ziyareti vizesi, Schengen vize kategorisindedir ve Umuma Mahsus pasaport sahiplerinin ülkeye girebilmesi için. Batı Avrupa’da bulunan bir konfederasyondur.


Bern, önemli şehirleri ise Lozan, Cenevre, Basel ve Zürih’tir. Seyahat amacının uygunluğuna bağlı olarak gerekli işlemler tamamlandığında bahsedilen vize. Konu hakkında daha detaylı bilgi için İsviçre ticari vize yazımızı okuyabilirsiniz.


GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Eksiksiz doldurularak müracaat sahibi doğrulusunda imzalanmış olmalı. Bu uygulamayla ticari, turistik, aile ziyareti, kısa süreli öğrenci, transit vize kategorileri, kısa.


Maksimum gün konaklamalı vize ile sadece akraba ziyareti ve turistik gezi gibi faaliyetlere izin verilir. Aşağıdaki evraklarda güncelleme olmuş olabilir, durumunuza uygun güncel evrak listesini lütfen yetkililerimizden bilgi e-maili olarak isteyiniz. Başkonsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezleri ve vize başvuru merkezi akreditasyonu bulunan seyahat turizm acenteleri aracılığıyla başvurular yapılmaktadır.


Planlanan seyahate günden daha kısa süre kalmışsa, kişi bu şartlarda vize başvurusu yapamıyor. Yapılan vize başvurularının sonuçlanma süresi ise evraklarda herhangi bir eksiklik olmaması durumunda ila gün arasında.


Birleşik Krallık Devleti topraklarına anne-baba-kardeş ziyareti, eş ve çocukları gözetmek için ziyaret, 2. Bu vize türünde yukarıda belirttiğimiz genel evraklara ek olarak İsviçre ’den gelecek olan noter onaylı davetiyeye ihtiyaç duyulmaktadır. Mesleki durumunuzun etki ettiği gerekli evrak türlerini de doğru bir şekilde.


Antalya vize temsilcilerimiz, İsviçre vize başvuru için gerekli güncel evraklar ile ilgili yetkili kurumlar ile sürekli bağlantı halinde olup randevu sistemiyle çalışmaktayız. Hakkında Genel Bilgiler: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için vize zorunluluğu bulunmaktadır.


Sadece diplomatik (siyah), hususi (yeşil) ve hizmet (gri) pasaport sahipleri ay içinde günü aşmayacak şekilde vize almaksızın Şengen ülkelerine seyahat edebilirler. Hazırlamanız gereken diğer evraklarla birlikte kişi davetiyesini de getirmelidir. Turistik amaçlı olarak yıl için verilir.


Kişiye yıl boyunca. Belgelerin resmi olarak hazırlanması çok önemlidir.


Küçük bir hatanın vizenizin reddedilmesine sebep olmaması için sizin adınıza bu vize işlemlerini uzman olarak gerçekleştirmekteyiz. AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE İŞLEMLERİ. Gerekli Evraklar Nelerdir: 1. TRANSİT VİZE İŞLEMLERİ. Ayrıca İsviçre vize başvuru formunun ıslak imzalı olması şarttır.


İsviçre aile ziyareti vizesi İçin gerekli evraklar

Konsolosluğu’na sunulan evrakları destekleyecek bilgi içermesi gerekmektedir. Reşit olmayan (yaşından küçükler) başvuru sahiplerinin.


İsviçre aile ziyareti vizesi İçin gerekli evraklar

Polonya aile ve arkadaş ziyareti vizesi için gerekli evraklar aşağıda sunulmuştur. Konsolosluk tarafından istenen evrakların tam ve eksiz bir şekilde hazırlanması gereklidir. Eksik veya hatalı evraklarla yapılan vize başvuru işlemleri reddedilmektedir.


Belçika Schengen vizesi için gerekli başvuru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.