23 Ekim 2019 Çarşamba

Marka tescil 31 sınıf

Ormancılık ürünleri. Malt (insan tüketimi için olmayan). Canlı ve kurutulmuş bitkiler ve otlar. Yürütme MADDE - (1) Bu Tebliğ hükümlerini Türk Patent Enstitüsü Bakanı yürütür.


MARKA TESCİL EŞYA VE HİZMET SINIFLARI. Listelenecek sonuçlardan şirket faaliyetlerinizi en iyi ifade eden marka tescil sınıflarını. Sınıf Uygulama Değişikliği TPE.


Tpe marka sınıfları arasından seçim yapmak aslında tescil başvurusu yapacak kişiye bir nevi de özgürlük tanımaktadır. Resmi marka tescil başvurusu için tescil ettirmek istediğiniz mal ve hizmet grupları nelerdir? TPE marka sınıfları arama, marka hizmet listesi araştırma, turizm isim hakkı alma, rent a car marka tescil Nace kodu bul. Gübreler ve topraklar.


Yangın söndürücü maddeler. Ev ve kırtasiye amaçlı olmayan yapıştırıcılar. Cenevre’de yapılan bu değişiklik ile nice anlaşması oluşturulmuştur. Marka tescil sorgulama, marka 39.


Marka tescil 31 sınıf

Nice dâhillinde yapılan marka sınıflandırması tescilinde inceleme için ya da yayın ve diğer etaplar için malların, hizmetlerin düzgün bir. Tarım ve Bahçecilik Ürünleri. Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirilmesi Ücreti: 220.


A) Araştırma ve İnceleme Süresi TPE tarafından mutlak nedenler yönünden araştırma ve inceleme süresi ortalama 6-ay kadardır. Tescil etmek istediğiniz marka daha önceden tescilli ise markanızı tescil etmeniz mümkün değildir. TURKPATENT ‘in sunmuş olduğu marka sınıf listesi sınıftır.


Marka tescil 31 sınıf

Sanayide, bilim sahasında, fotoğrafçılıkta, tarım, bahçecilik ve ormancılıkta kullanılan kimyasallar. Firmamız marka ve patent konusunda en iyi danışmanlık hizmetini vermeyi garanti eder.


Sizde hemen bir marka uzmanımızla görüşmeye başlayın. Ziyaretçi Sayısı: 38. Uzmanlık Alanlarımız. Hızlı Hizmet ve Uygun Fiyat Politikasını Benimsiyoruz % Logo Tasarım.


Bu amaç ile mal ve hizmet grupları ayrı olmak kaydı ile toplamda adet sınıf bulunmaktadır. Siparişiniz sonrası uzman marka vekili ve avukatlarımız marka araştırmanızı yapacak, seçtiğiniz sınıflarda öngörülen riskli bir durum varsa sizi uyaracaktır. Hemen markanızı koruma altın.


Aşağıda görülen harç tutarları yine mevcut siparişinizdeki harçlara ek olacak olup bilgi niteliğindedir. TEKFEN TOWER PLAZA Esentepe Mah. Bu nedenle ücret tutarı kişiye ve ihtiyaçlara göre değişiklik göstermektedir. Bu belgenin çıkma süresi, başvurudan itibaren ortalama 1(bir) iş günüdür.


Seçtiğiniz sınıf adedin. Hizmet bedeli tek sınıf marka tescil fiyatı 409. TL, birden fazla her sınıf tescili için artı 249.


Marka tescil 31 sınıf

Bugüne İnci Patent ile marka sorgulama ve marka tescili başvurusu yapmak çok kolay. Firmalar ürün ve hizmetlerini sunmakta oldukları markalarını güçlendirmek, yaygınlaştırmak ve güvenilirliğini arttırmak için birçok yolu denemekte, reklamlar yapmakta ve birçok proje geliştirmektedir.


Oysa sınıf seçimi en az ön araştırma kadar önemli bir konu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.