30 Ekim 2019 Çarşamba

İngilizce sesli masallar

İngilizce sesli masallar

Original tales written by a mother. No fear, no anxiety. Only funny, enjoyable and informative. Sie sind nicht angsteinflößen sondern lustig, ange. Türkçe İngilizce sözlükte anlamı tales. Senin övüngen masallarını dinlemekten bıktım. Ben peri masallarına inanmıyorum. Terimler masal fable. It is a hot, sunny day. Ali and his mother are in the kitchen. Ali is playing with his toy train. His mother is washing the dishes. He asks his mother a lo.


Dikkat dağınıklığı olan çocuklarda etkili olabilir. Masal bir terapi çeşididir. One day a rich and distinguished looking man came to their house and said to. Aladdin lived with his mother.


Ve bunu da hiçbir yere gitmeden yapabilirsin! Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı.


Kelimelerin seslendirilişini otomatik dinlemek için ayarlardan isteğiniz aksanı seçebilirsiniz. Little Red Riding Hood. There was a lion that woke up in one evening feeling hungry.


He went to look for food in the jungle. The Lion And The Hare. He was so hungry that he wanted to catch anything he found. Bu videom ingilizce öğrenmek isteyen tüm bireylere çok büyük katkı sağlayacaktır.


Sesli Sözlük garantisinde Profesyonel çeviri hizmetleri. Sonbahar gelmiş havalar iyice soğumuş. Pafi okul çıkışında, eve gidip sobanın yanında yatmanın hayalini kuruyormuş.


İngilizce sesli masallar

Uygulama kurulumdan sonra internete gerek duymaz. UYGULAMAMIZ İNTERNETSİZ ÇALIŞMAKTADIR. EK DOSYA İNDİRMEYE GEREK YOKTUR. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler – Bö. Rumpelstiltskin на Ruslar.


İngilizce sesli masallar

Bu sitedeki tüm yazılı ve sesli masallar, hikayemasal. RABİA VE KARDEŞİ – HASTALIK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.