29 Ekim 2019 Salı

İngilizce konuşma indir

Kendinizi deneyin ve hemen. Sokakta karşılaşıldığında, çay saatinde, akşam yemeğinde, giyecek alışverişinde, bakkaliye kısmında. Bunun haricinde kitap indir. Speaking Rehberi ile ilk önce size İngilizce konuşma becerinizi geliştirmeniz için bilmeniz gereken teorik ve pratik altyapıyı sunuyorum.


I6yVPBu videomuzda sizlere görüntülü konuşma ile İngilizce öğret. Dersleri indir dinle ve konuş. Türkçe - İngilizce Sözlük 2. Zoom İndir - Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır. Cambly İngilizce öğrenme uygulamasında eğitmenlerin tümünün ana dili İngilizcedir.


Cambly, bir online İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Cambly ile ana dili İngilizce olan eğitmenlere video ile bağlanabilir ve anında görüntülü İngilizce konuşmaya başlayabilirsin. Dil öğrenmeyi yabancı eğitmenlerle yaparak gelişimini hızlandırabilirsin!


Başlangıç seviyesinde de olsan ileri seviyede de, dilini geliştirebilirsin. Konuşarak Öğren sizin hızınıza göre ilerler.


Buraya İngilizce konuşma tekniklerini öğrenmek için buradasınız. NGİLİZCE KONUŞMA - Her İngilizce dersi, kullanıcı ile anadili arasındaki gerçek dünya görüşmelerine dayanır. Kullanıcılar çeşitli gerçek dünyada durumlara girerler ve en sık kullanılan İngilizce Kelime Bilgisi ve İngilizce dilbilgisini kullanarak konuşmalara katılırlar. Yemek Çılgınlığı 4. Konuşma, Okuma benzeri uygulamalar.


Ana dili İngilizce olan hocalar tarafından kaydedilmiş bu derslerimizdeki tekrarlı soru cevap tekniğiyle İngilizce. Gramere takılmadan, günlük hayatta karşınıza çıkacak durumlara odaklanarak anında İngilizce konuşmayı öğrenin. Pek çok ekstra öğrenme fırsatı vardır.


Uygulama esnek bir öğrenme aracı olduğundan, başka yollarla öğrendiklerini denememen için hiçbir sebep yok. Aşağıdaki linklerden ücretsiz İngilizce dinleme ve pratik derslerini bilgisayarınıza indirin ve bu dersleri en az 3-gün boyunca tekrarlı olarak dinleyin.


Mini hikaye derslerindeki kolay sorulara yüksek sesle cevaplar vererek İngilizce konuşma pratiği yapın. Reklamsız, tahtaya zoomlu ve sınırlı internet hatlarında bile. Android için İngilizce konuşma. Birkaç gün içinde süper bir.


Takım oyunları, İngilizce konuşma becerilerini eğlenceli ve daha az stresli bir ortamda pratik yapma fırsatı sunacak. Her yerde İngilizce oyunlar oynayabilirsin. Diğer sayfada ise konunun alıştırmaları var. Alıştırmalar içinde, konuşmanızı (speaking) geliştirecek karekodlu uygulamalar da var.


Pratik İngilizce öğrenmek ve konuşmak için kolay İngilizce öğrenme teknikleri. Ders kitaplarıyla değil, Dinleyerek ve konuşarak öğrenin! Tüm İngilizce zamanları tablo olarak, pdf formatı olarak sizlere sunmaya çalışıyoruz.


Hipnolingo kayıtları, İngilizce konuşma konusunda bilinçaltını olumsuz duygu ve düşüncelerden temizlemek için özel olarak hazırlanan olumlamaların, hiçbir engelle karşılaşmadan doğrudan bilinçaltı zihninize ulaşmasını sağlayarak çalışır. Bu etkili olumlamalar, özel ses teknikleri kullanılarak, özel olarak seçilen müzikler veya doğal sesler içine gizlenir.


Böylece İngilizce konuşma yeteneğinizi üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Speaking eksiğinin en büyük sebebi, günlük hayatta İngilizce ’yle karşılaşamamak ve bu sebeple dili yaşayamamaktır. Herkesin kendini sadece İngilizce ifade etmeye çalıştığı, sadece İngilizce iletişim kurduğu ve bolca pratik yapma şansı elde ettiği bir ortamda gerçek İngilizce öğrenilecektir.


Power English eğitim seti, İngilizce konuşma yeteneğini ilerletme anlamında alanında piyasadaki en iyi İngilizce eğitim setidir. Hoge, liderlik ve motivasyon konularında oldukça aktif bir insandır. Bu dersleri hazırlayıp seslendirmesini de kendisi yapmış olan A. Bu konularda bir sürü seminere katılmış, çokça kitap okumuş ve ciddi bir birikime sahip oldukça donanımlı. Geri dönüşüm alamıyordum.


Burada öğretmenim, her konuşma sonrası, o konuşmadaki yanlışlarıma işaret ediyor ve doğrusunu yazıyor, telaffuzumu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.