12 Eylül 2019 Perşembe

Sbü ders programı 2019 2020

Kütüphane ÖBS PBYS EBYS SBÜ e-Posta BAP MedicReS e-Hizmetler. Türkçe English العربية. HAMİDİYE TIP FAKÜLTESİ. Takvimi ikonlarına tıklayarak, kendinize uygun filtreleyebilirsiniz.


GÜLHANE HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ. Anesteziyoloji ve Yoğun Bakımda Yenilikler! Bilimler Fakültesi. TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ. Bahar dönemi ders programı güncellenmiştir. KURUL Tıbbi Biyokimya AD “Öğrenci Laboratuvarı Uygulamaları Föyü” TEBAD. Başkanlığımızca hazırlanan “Dinim İslam” kitabı takip edilecektir. Ekli Dosyalar: Sosyal Güve. Sevgilerimizle Öğrenci Hizmetleri. Dağıtmatik ders dağırım programı. Sorumatik Günlük Planla.


Ders, Tez ve Uzmanlık. Winrar ile bilgisayarınızda istediğiniz bir yere açınız. Klasör içerisinde bulunan DağıtMatik. Eğitim-Öğretim Yılı için 03. Son Güncelleme : 14. Yatay Geçiş Kayıtları. Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine. Doktora Yeterlik Sınavı Başvuruları. Eksik olduğunuz derslerin süresini uzatabilirsiniz. Kendinize göre güncelleme yapıp programı uygulayabilirsiniz. Programı indirip kendinize göre düzenlemeniz gerekebilir.


Sbü ders programı 2019 2020

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine. Bankacılık ve Sigortacılık 1. Sınıf indirmek için tıklayınız.


Sbü ders programı 2019 2020

Dosya türü = MS Word) İngilizce Öğretmenliği 1. Moleküler Biyoloji ve Genetik 1. Diğer Haber Başlıkları. ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKAT. Programları kişisel olarak düzenleyebilmeniz için boş hallerinide sizler için yayınladık.


Tüm öğrencilerimize yeni ders döneminde başarılar dileriz. KASIM AYI EBA YARIŞMASI KAZANANI. YKS´ ye Esas Konu.


Sbü ders programı 2019 2020

Ayvansaray, Merter ve Yenibosna Güz Yarıyılı lisansüstü bölümleri haftalık ders programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.