4 Eylül 2019 Çarşamba

Sbü akademik takvim

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ. GÜLHANE HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ. Türkçe English العربية. Yılı Öğrenci Temsilcileri Seçim Takvimi. HAMİDİYE YAŞAM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Detaylı akademik takvim için tıklayınız. Aç Öğrenci Dekanlığı. Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Planı Yayımlandı. Also available in: English, العربية. Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve B. GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ.


Sbü akademik takvim

FHZ-İFHZ- Fakülteler-DMYO-FBE-SB. Doktora Yeterlik Sınavları, Doktora Tez Öneri, Doktora Tez İzleme. Lisansüstü başvuruların öndeğerlendirme sonuçlarının ilanı. MEF Üniversitesi Açılış Sayfası Duyurular.


Yönetmelikler-Yönergeler. Havaalanı Yolu Cad. Derslerin Başlangıcı. Etkinlik Bilgileri × Etkinlik Adı (Webinar) “Temmuz ve Yeniden Diriliş" Oturum Adı “Temmuz ve Yeniden Diriliş: Açıklama: Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.


Sbü akademik takvim

BS sistemindeki notlarınıza, sınav takvimi ve ders programınıza ulaşabilirsiniz. Yemekhanedeki günün menüsüne kolayca ulaşabilirsiniz. Genel bilgiler, yönetim, tezler, yayınlar, akademik takvim ve öğrenci işleri yer almaktadır.


Akademik Takvim : Kapat. Güz yarıyılı lisans programlarına kurum içi ve kurumlar arası yatay geçiş kontenjanları, başvuru ve değerlendirme takviminin web sayfasında ilan edilmesi. AKADEMİK TAKVİM Öğrenci. LAVE SÜRE TALEBİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU.


GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DİJİTAL DESTEK. Formların Güncellenmesi Hk. ORCID Numarası Alma Zorunluluğu. Yazılı ve Sözlü Yete.


Sbü akademik takvim

Kütüphane ÖBS PBYS EBYS SBÜ e-Posta BAP MedicReS e-Hizmetler. Okulun başladığı ay ve hafta sonu ile birlikte yılı da programınıza uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. Oryantiring Kulübü Sporcularımızın Başarısı. Milyon Fidan Dikimi Etkinliği.


Mayıs Hemşireler Günü. Devlet hizmet yüküml. Banka Hesap Numaraları. Yüksek Lisans ve Dok. ATA12 ATA1Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Yarıyıl Ara Sınavı 13.


Eylül’de dersler başlıyor (Tıp, Diş, Hukuk, Veteriner Fakülteleri hariç). Tüm fakülte ve bölümler için bağlantıya gidiniz. Adres: Kırıkkale Ankara Yolu 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.