26 Eylül 2019 Perşembe

Samsung telefon garanti belgesi

Tamire gönderdiğim telefonumun garanti belgesi ve faturası tarafıma gönderilmedi. Tv, ss tablet, giyilebilir ürünler ve akıllı saat gibi ürünleri de sorgulayabilirsiniz. Genel olarak belli. Cihazın teknik servis sağlayıcısı garanti belgesi üzerinde yazıyor olacak.


Bunları sizler için tek tek detaylı bir şekilde açıklamaya çalışacağız. Servise gönderilecek cihazlarda bazen garanti belgesi yetersiz olabilir. Yardım için buradayız. Yüz yüze destek ile ilgili yardım ve ipuçları.


Daha sonra "Sorgula" butonuna. Mobil cihazınızın garantisinin kimin tarafından sunulduğunu biliyorsanız, online garanti sorgulamanın yanı sıra telefon yardımıyla da cihazınıza ait garanti durumunu öğrenebilirsiniz. Bu nedenle tüketiciler mal satın alırken garanti belgesini satıcıdan talep etmeli ve kaşelenerek imzalatmalıdır. SibelErdem hangi telefon olduğuna göre şöyle bir cevap vereyim.


Samsung telefon garanti belgesi

Yetkili Servis dışında açılan ürünler garanti kapsamı dışında kalabilmektedir. Garanti süresi yıldır. Adım 2-Ardından ürününüzün kategorisini seçip, IMEI numaranızı kullanarak Samsung telefon garanti sorgulama yapabilirsiniz.


Dünyaca ünlü telefon markaları tarafından kullanıma sunulan telefonlarda oluşan telefon arızaları sonrasında garanti hizmetlerinden yararlanmanız gerekebilir. Mağazaya gitmeden direk. Yenilenmiş ürünlerin garanti belgesi olacak. En İyi Fiyat Nedir?


Binlerce fiyat seçeneğini karşılaştırarak, en doğru fiyatı sizlere sunuyoruz. Samsung Galaxy S, Galaxy A, Galaxy J ve Note serisinde garanti sorgulama, cihaz imei sorgulaması ve teknik servis numarası tüm detaylarıyla sizlere hazırladık.


Söz konusu yönetmelik ikinci el elektronik ürünlere garanti belgesi de getiriyor. Samsung cep telefonu ve tabletler için garanti süresi yıldır.


Samsung marka akıllı telefonunuzun garanti süresinin ne kadar olduğunu öğrenmenin birkaç basit yolu var. Sizin için Samsun garanti sorgulama işlemi için izleyebileceğiniz birkaç basit yolu anlattık. Türkiye piyasasında satılan tüm telefonlar ortalama yıl süre ile garanti kapsamındadırlar. Eğer özel bir sigorta yaptırmadıysanız bu yıl içinde cihaz kaynaklı tüm.


Bordo ceviz eskitme ferforje gümüş kemik klasik krem kırmızı nostaljik pembe prinç retro sarı siyah telefon telefonlar Turkuaz tuşlu varakl ı çevirmeli ürünler. Yani her yeni model telefon için adamlar toplantılar yapıyor.


Fakat beyaz eşyada böyle bir durum yok gibi bir şey. Samsung hakkında bazı bilgiler verdikten sonra gelelim asıl konumuza. Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır? Yeni mesajlar Forumlarda ara.


Bir çoğumuz iyi paralar verip teknolojinin en iyi nimetlerinden faydalanmak için akıllı telefon alıyoruz. Bir-İki hafta önce galaxy salmıştım. Herkes de mi böyle, yoksa sorun bende mi ? Bu gün bir bakıyım dedim.


Böylelikle satın alacağınız veyahut ikinci el olarak alacağınız cihazın ne kadar garanti süresi kaldığını kolaylıkla öğrenebileceksiniz. IMEI numarası ile her telefon cihazları için daha önceden belirlenmiş olan vede telefonun kimlik belgesi yerine geçen, sadece o cihazlara ait olan bir numaradır İMEİ tam olarak açılımı International Mobile Equipment Identity.


Hücresel telefon şebekesindeki bir arızanın (virüs) cihaza zarar vermesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.