9 Eylül 2019 Pazartesi

İngilizce ezop masalları

İngilizce ezop masalları

THE NORTH WIND AND THE SUN - AESOP. A dispute arose between the North Wind and the Sun, each claiming that he was stronger than the other. At last they agreed to try their powers upon a traveller, to see which could soonest strip him of his cloak. Ayrıntılı bilgi _____ Once upon a time, a man had a donkey and a la.


İngilizce ezop masalları

Ezop Masalları İngilizce Okuma Seviye 2. Dünya klasikleri arasında da önemli bir yere sahip olan bu masalların bir kaç örneğini size takdim edeceğiz. Ağustos böceğinin biri acıkıp, gelmiş. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Kral aslan zamanla iyice yaşlanmış avlanamaz yemek yiyemez olmuş. Komşusu tilki sık sık aslanın ziyaretine gelirmiş. Aslan, bir gün tilkiye yalvar yakar olmuş: ‘Canım öylesine geyik yemek istiyor ki. Benim tavsiyem ezop masalları güzeldir bir kitabını alın ve okuyun.


Ezop fabl denen öyküleriyle ünlüdür. Anlattığı öyküler yaşama ilişkin bir öğüt ya da ders verir. Kahramanları ise hayvanlardır. Ezop ’un öykülerinde hayvanlar konuşur ve tıpkı insanlar gibi.


Yunan klasiklerinden biridir ve dünya klasikleri arasında da önemli bir yere sahiptir. Demetrios isimli bir Yunan tarafından bir araya getirilmiş, milattan sonra 1. Latinceye çevrilmiştir. Kategori: EZOP MASALLAR,KISA MASALLAR,MASALLAR Etiket: ezop masalları, iki inatçı keçi masalı,kısa masal,masal oku,Masallar Yorum yapın masal-oku. Basit Sesli Hikayeler.


Efendisi de bilge Ksantus’muş. NGİLİZCE (1) Stok Durumu Satışta Olanları Göster Saatte. Sınıflar için Düz Yazılı (Kitap Takım, Büyük Boy) EMA ÇOCUK, Yazar : Ezop, Ezop. Tilki ile leyleğin dostluğunu bilmeyeniniz yoktur.


Güvercinler Masalı. Ezop masalları, Fabl türü hikayeleri bu kategorimizden okuyabilirsiniz. Eşek, Tilki ve Aslan Masalı. Günlerden bir gün, Eşek ile Tilki arkadaş olmuşlar.


İngilizce ezop masalları

Beraber yeyip içerlermiş. Karnı tok olan bu ahbaplar ormanda gezmeye çıkm. Sayfa Sayısı : 1Adamla Aslan Balıkçıyla İzmarit Balığı Cimri Adam Çiftçiyle Kartal Duvarla Çivi Gök Bilimci Kaz Yerine Yaka.


Değerli okurlarımız, en güzel çocuk masalları sitemizde bugünkü masalımız ezop masalları arasında ki Tilkiyle Leylek Masalı. Sizlere en güzel masallar sunmamız için lütfen masallarımızı yorumlarınızla değerlendirin.


Tilki, misafirperver bir şekilde, bir gün komşusu leyleği. Ezop yazarına ait tüm eserleri ve kitapları inceleyebilirsiniz.


Perisi Masalı gibi m. Halk arasındaki söylentilere göre Trakya’da doğmuş bir süre köle olarak yaşamış daha sonra azad edilmesi ile birlikte çok fazla yolculuk yapmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.