16 Eylül 2019 Pazartesi

İngilizce çizgi film altyazili

GÜN” SABREDİN İnsan gün içinde öğrenir ya da unutur… gün sabrederseniz hedeflediğiniz her ne ise ona ulaşabilirsiniz. Sırada Oscar kazandı.


Yönetmen: Andrew Stanton, Lee Unkrich Yazarlar: Andrew St. Oysa filmlerle İngilizce öğrenmek, sürece aktif bir şekilde katılmayı gerektirir. Kamyon ve Sevimli Dostlar. Kaza şehirde Çocuklar için arabalar - Çizgi film Türkçe izle!


Bu eğlenceli ve komik çizgi film İngilizce öğrenmek için ideal! Bright colors, tons of action, animation, upbeat music, tons of humor—sounds like you’ve found some English cartoons!


You turned on the TV looking for a good English show for learning English, and a kid’s cartoon is on. Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle.


Babasız büyümüş olan yaşındaki Icare, annesini de kaybetmesinin ardından yardımsever bir polis olan Raymond’un çabası ile bir yetimhaneye yerleşecektir. Burada kendisini Kabak (Courgette) diye adlandıracak, okuldaki ha.) izlerken aynı zamanda Vocabulary (Kelime Bilgisi) çalışması yapıyorsunuz demektir. Gramer konuları arasında bağlantınız güçlenir.


Orjinal İngilizce film izlerken, önce İngilizce konuşmayı dinlemenizi ve daha sonra da konuşmaların Türkçe çevirilerini takip etmenizi tavsiye ederiz. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir - Masaüst ü. Bu yüzden İngilizce film izle ve özellikle Türkçe altyazılı değilde orjiganl altyazı ile izlediğin bölümü takip et. Her zamanki gibi tekrarlı çalışalım.


Yukarıdaki videoyu ilk seferinde izlerken altyazıları takip edin. Bilmediğiniz kelimeler. Yeni bir İngilizce film paylaşmanın zamanı geldi.


Bugünkü İngilizce altyazılı filmimiz bizim kuşağın çocukluk yıllarında en popüler olan çizgi film kahramanı Ayı Yogi. Bu meşhur çizgi film karakterinin sinemaya uyarlanmış halini yukarıdaki videomuzdan İngilizce altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Not: filmi başlat butonuna tıkladıktan sonra 8-saniye kadar. Merhaba değerli ziyaretçilerimiz, sizler için adet Almanca alt yazılı çizgi film paylaşmaktan gurur duyuyoruz.


Yeni başlayanlar için telaffuzlarını geliştirmeleri için ideal olan bu çizgi filmler için yorum yapmanızı rica ediyoruz. Sol tarafta ki menüyü açarak veya ilgili Almanca çizgi filmin bitmesini bekleyerek diğer İkinci yabancı dil Almanca çizgi filme. This video is unavailable.


En İyi Çizgi Film İngilizce öğrenmenin en etkili ve eğlenceli yollarından biri de çocuk programları veya animasyon filmler izlemektir. Bu sadece küçükler için değil, her yaştan öğrenci için ideal bir öğrenme yöntemidir.


İngilizce çizgi film altyazili

Ayrıca çocukların iyi ahlak, paylaşım, sevgi, nezaket ve şefkat hakkında kişisel gelişimine yardım eder. Aktörler çok hızlı konuşur. Hep bir ağızdan konuşurlar.


İngilizce çizgi film altyazili

Bazen arka planda bir şeyler havaya uçar. Bazen de sahnenin güzelliği dikkatimizi dağıtır. Elbette çoğu film ve dizi İngilizce öğrenenler için hazırlanmamıştır.


İngilizce çizgi film altyazili

Aciliyet içerir Koronavirüs Özel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.