17 Eylül 2019 Salı

Ingilizce bir ünlüyü tanıtma 7 sınıf

Ortaokul ingilizsi ile yazılmış İngilizce farklı ünlü tanıtımı yapılan ortaokul A1. Aşağıda bir çok ingilizce kendini tanıtma yazıları ile birlikte ingilizce aile tanıtma sunumları da yer almakta olup ingilizce aile tanıtma arayışınız için ideal yazılardır. Aşağıdaki yeşil kutucuklar içerisinde olan yazılar ingilizce kendimizi tanıtma yazılarıdır, üstteki türkçe metnin ingilizce versiyonudur. Yepyeni içerikler yolda.


Ingilizce bir ünlüyü tanıtma 7 sınıf

Aile tanıtmaya öncelikle kişi kendinden başlamalıdır. Türkiye’de herhangi bir tarihi ve ya turistik yer seçerek ayrıntılı bir şekilde resimler de kullanarak tanıtma. Kendi kurduğunuz bir televizyon kanalının TV rehberini (TV guide) hazırlayınız. Türkiye’nin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğren’den Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın ! O hünerli, gururlu ve çekingen biris i dir.


Ingilizce bir ünlüyü tanıtma 7 sınıf

Onun kahverengi gözleri, düz saçları ve esmer bir teni vardır. He is a teenager, wearing glasses, and He is tall person. O bir genç, gözlüklü ve uzun boylu bir insandır. He is a student in a university and he is gentle and brave.


O bir üniverste de öğrenci ve o nazik ve cesurdur. Gelecek beş yıl için kişisel hedeflerden bir paragraf hazırlama 9. Fiziksel ve kişisel özellikleri anlatan poster hazırlama. Seçecekleri kişileri tanıtma. Karşılaştırmalı cümleler kurma.


Ingilizce bir ünlüyü tanıtma 7 sınıf

SINIFA AİT TÜM İNGİLİZCE KELİMELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN Accommodation: Barınak Awaren. Vücudun bölümlerinin tanıtılması 3. Performans Ödevi konuları İngilizce Proje Ödevleri 4-5-6- -8. Aile ağacı çizerek ailesini tanıtm. Türkçe Aile Tanıtma Örnekleri : Benim adım Abdulkadir Şahin.


Erzurum Narman Meslek Lisesi’nde okuyorum mezun oldu. Ben yirmi bir yaşındayım. Satürn üzerine İngilizce bir makaleden Satürnün yapısına ilişkin bir paragraf. Saturn is an oblate spheroi meaning that it is flattened at the poles, and it swells out around its equator.


Bir kız kardeşe sahibim. Com Sorumlu Değildir. Sınıf Genel Deneme İngilizce 1. Telif Hakları Kapsamına Giren Dosyaları Lütfen bildiriniz.


TV Programs) Konu Anlatımı, Ortaokul ile ilgili konu anlatımı, örnek cümleler ve Türkçe anlamları. Onun hakkında yazmanız gerekenleri kısaca paylaşalım.


She is years old and she is housewife. Her favourite sport is voleyball, tennis and swimming. Jobs) Konu Anlatımı, İlkokul ile ilgili konu anlatımı, örnek cümleler ve Türkçe anlamları.


Gazete veya derginizde, bugüne kadar görmüş olduğunuz yapıları kullanabilirsiniz. Okuldaki öğretmenlerle veya ünlü biriyle röportaj, bir ülkeyi veya sanatçıyı tanıtma, bir spor dalını tanıtma, bulmaca,bilmece v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.