4 Eylül 2019 Çarşamba

İlişkide monotonluktan kurtulma

Sürekli karşı taraftan bir beklenti içinde olmayı bırakın. Sadece karşı tarafın. Heyecanla başlıyor, sonra ilişkiler yerini rahatlığa bırakıyor.


Tutku, heyecan yerini güvene, sakinliğe bıraksa da. Pozitif olmak bir ilişkide en önemli şeylerden biri.


En ufak bir tartışmada negatif bir ortam yaratmak yerine sinirinizin geçmesini bekleyin. Evliliğinizi monotonluktan kurtarmak için nasıl bir yol izleyeceğinizi bilemiyorsanız, evlilik terapistlerinden yardım alabilirsiniz.


Bir uzmandan yardım. Aslında monotonluktan kurtulmanın birinci kuralı, daha farklı neyi beklediğini bilmektir. Her başladıkları ilişkide tutkuyu kaybetmemek adına çabalıyor ve değişik oyunlara başvuruyor.


Kıskançlıktan Kurtulma Yolları Kıskançlık dozunda olduğu sürece insanları mutlu eder. Ancak dozu bir elinizden kaçırdığınızda etkileri ve sonuçları çok ağır olabilir. Ailem Akademisi kurucusu Pediatrik Uyku ve Ebeveyn Koçu Ahu Tükel, Seattle Pacific Üniversitesi akredite Parent Coaching Institute, Family Sleep Institute ve Coach U sertifikasyonlarını, pediatrik uyku, ebeveynlik yetkinlikleri, çocuk gelişimi ve kişisel gelişim alanında aldığı diğer eğitimler ve araştırmalarla güçlendirerek, ebeveynlere zorlandıkları noktalarda.


Cinsel hayatınızı monotonluktan kurtarın! Kışkırtıcı heyecanlar, yaramazlıklar ve merak uyandıran yenilikler varsa, cinsellik inanılmaz keyifli bir eyleme dönüşebiliyor. Başarı, kişisel gelişim, geliştiren hikayeler, kişisel gelişim videoları, başarı öyküleri, kişisel gelişim testleri, başarı sözleri, özgüven, beyin gücü, IQ hesaplama, kişisel gelişim eğitimleri, kişilik testleri, zeka geliştirme, yaratıcılık, pazarlama, farklılık ve fark yaratma, yabancı dil öğrenme, kişisel imaj, beden dili, topluluğa hitap, motivasyon.


Evliliği monotonluktan kurtarma yollarından bir diğeri de, ona küçük sürprizler yapmak… Her şey para demek değil. Küçük hediyeler alabilir, sevdiği bir yemeği yapabilir, bir pasta hazırlayıp ona mum üfletebilirsiniz. Bunun için illa doğum günü olmasına gerek yok.


Hatta doğum günü olursa monotonluk devam etmiş olur zaten. Yemek pişirmek, muhabbet etmek, seks yapmak, plan yapmak gibi. Attığınız her adımda ikinizi de sıcak.


Bazen ilişkilerle ilgili kabul edilmesi gereken gerçekler içerisinde olan şeyler de gözden kaçabiliyor. Aynı zamanda merak, heyecan arayışı, hayranlık ve monotonluktan kurtulma, sürekli yeni şeyler deneme isteği de bu tür aldatmalara sebep olabilir. Bu daha çok erkeklerde görünen bir doyum arayışıdır.


İlişkide monotonluktan kurtulma

Kişiler bu duygusal isteklerini fiziksel olarak bir aldatma ile değil. SADECE KENDİNİZİ DÜŞÜNÜN. Bugüne kadar bu ilişkide önceliğiniz hep sevgilinizdi. Hayatınızın her anını, yapacağınız her şeyi ona göre planlıyordunuz.


Geleceği belirsiz bir ilişkide olmak insanı yorar. Ancak sakin bir kafayla ilişki yaşamak da mümkün. Bu ilişkide iki güçlü, haraketli ve onurlu kişilik karşı karşıya gelir. Koç Erkeği – Aslan Kadını.


Bununla birlikte, bazı değişiklikler, bir zamanlar sevdikleri bir ilişkide insanların tuzağa düştüğünü hissetmelerine yol açabilir. Bu yazımda kıskançlıktan kurtulma yöntemlerinden bahsediyor olacağım. Psikolog ve evlilik danışmanı olan Dr Sanjoy Mukerji, kıskançlıktan kurtulmanın yollarını anlattı. Ona göre kıskançlık takıntılı bir aşağılık kompleksi anlamına geliyor.


İlişkide monotonluktan kurtulma

Evlilikte kadınlara çoğu zaman erkeklerden fazla sorumluluk yüklenmektedir. Sorumlulukların Yükünden Kurtulma İsteği. Evli ve çalışan bir kadından hem işinde hem de evinde üstün başarı beklenildiği durumlar görülmektedir.


Kızlar belirli bir sürede ilişkilerde monotonluk kacınılmaz malesef. Peki, siz mootonluktan kurtulmak icin neler yaparsınız. Ben mesela süpriz yaparım ayrı sehirde oldugumuz icin yanyana pek birsey yapamıyorum malumm.


İlişkide monotonluktan kurtulma

Her gün aynı şeyleri yapmaktan, monotonluktan bıkmışsın. Kendine yeni hedefler belirleyip o yolda ilerlemek senin için iyi olabilir. O yüzden önümüzdeki sene tüm bunlardan kurtulacaksın.


Tüm bunların kariyer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.