11 Eylül 2019 Çarşamba

Hırvatistanvize kalktı mı

Seyahat yasağı kalktı ! Nargile yasağı kalktı mı ve devam edecek mi sorusu, Temmuz tarihi itibariyle gündemde yer almaya başladı. Koronavirüs döneminde sağlık açısından getirilen nargile yasağı, 1. Milli Eğitim Bakanlığının aldığı son kararla bu konu netlik kazanmış oldu.


Formasyon Kaldırıldı Mı ? Bunlara bir de sokağa çıkma yasakları eklenince bu yıl salgın nedeniyle piknik- mangal gibi vatandaşların çok sevdiği aktiviteler yapılamadı. Haziran itibari ile başlayan normalleşme adımları adım adım ikinci haftasına giderken, hafta sonu havaların güzel olduğu yerlerde piknik veya mangal yakmak isteyen vatandaşlarımız piknik ve mangal yasağı kalktı mı ? Bakanlığı, şehirler arası toplu ulaşım araçları ile yapılacak seyahatlerde seyahat izin belgesi alma zorunluluğunu yürürlükten kaldırdı.


Almanya seyahat yasağı kalktı mı ? Son dakika: Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı ? Oyun oynama yasağı şartıyla açılan kahvehanelerde okey ve tavla gibi oyunların ne zaman oynanmaya başlanacağı. Berat Albayrak açıkladı: Ekonomide milli bağımsızlığın bir bedeli var Bakan Albayrak, "Ekonomide MİLLİ BAĞIMSIZLIĞIN bir bedeli var.


Bizim ecdadımız bu bedeli. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. Toplantının ardından kameralar.


Son Dakika Flaş Haberler - Corona virüsü tedbirleri getirilen kısıtlamaların kaldırılmasıyla ilgili geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılan kabine toplantısında önemli kararlar alınmıştı. Peki, Haziran’da yani bugün yasaklar kalktı mı ? Geçtiğimiz gün Kabine toplantısı ardından gelen son dakika haberi ile salgının ilk günlerinden itibaren uygulanmakta olan yaş üstü sokağa çıkma yasağı da belirli saatler.


Arabada kişi yasağı kalktı mı ? Covid-salgını başlarında büyükşehir ve Zonguldak olmak üzere toplam şehre giriş çıkış yapılması yasaklanmıştı. Tüm detaylar haberimizde. Atama bekleyen öğretmenlerden bir ekip bugün MEB Personel Genel Müdürlüğü Atama Daire Başkanı Yakup Demir ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede en çok merak edilen soruları atama daire başkanı Demir cevapladı.


Okey salonları açılacak mı ? Bunun için araştırma yapan adaylar formasyon kalktı mı, hangi bölümlerde devam ediyor gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Türkiye’ye getirilme zorunluluğu kalktı mı ? Bir süresi var mı ? Anayasa Mahkemesi, 6sayılı Kanunda yer alan güvenlik soruşturması yapılmasını öngören düzenlemeyi iptal etmişti. Güvenlik Soruşturması Kesin Kalktı mı ? Bekçi alımında askerlik şartı.


Eskiden alınan formasyon geçerli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Yeni üniversite giriş sistemi, YÖK Başkanı Yekta Saraç tarafından tanıtıldı.


Yeni sistemin tanıtılmasının ardından akıllara "YGS ve LYS kalktı mı ? Küme düşme kalktı mı sorusunun yanıtı futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Rusya vizesi kalktı mı ? Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayının ikinci Meclis toplantısında dakika uygulamasının kaldırılması yönünde karar aldı. Bu kararın uygulamaya. Bölüm - Duration: 42:51.


TEOG sınavı kalktı mı ? Mantık kalktı mı Daha Fazla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.