6 Eylül 2019 Cuma

Hatİm için davetiye sözleri

Düğün kartı yazılarında sözü uzatmayıp, direkt konuya girmek isteyen çiftler için de birçok alternatif bulunuyor. Sizleri de düğünümüze bekliyoruz. Davetiye sözleri kısa ve öz de çok hoş görünüyor! Düğün ve nişan davetiyelerini şiirsel bir dille tasarlamak isteyen çiftler için düşünülen şairane davetiye sözleri çiftlerin en çok tercih ettiği davetiye türlerinden birisidir.


Hatİm için davetiye sözleri

Bana değişik fikirlerde uyandırdı sağolun. ALLAH senden de razı olsun.


Düğün davetiye sözleri önerilerimizin yer aldığı düğün davetiyeleri ile misafirlerinizi etkilemek istiyorsanız farkınızı ortaya koyacak davetiyeleri tercih etmelisiniz. En güzel davetiye modelleri için sitemizde yer alan önerilere göz atmayı unutmayın. Her Gelin ve Damat adayı, düğünlerinin özel olmasını ve uzun yıllar unutulmamasını ister.


Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak da nikah ve düğün davetiye sözleri için oldukça uygun olan uzun davetiye sözlerini dilediğiniz gibi tercümesini de yapabilmeniz mümkün oluyor. Nikah kartlarınıza özel sizler için uzun emekler sonucu derlediğiniz kısa dan en uzununa yazılardan en uygununu seçebilir, resmi etkinliğinize bu sözler ile renk katabilirsiniz. En çok tercih edilen davetiye metinleri ve en farklı davet sözleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Yüzlerce davetiye sözü burada. Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun başlangıcında siz değerli konuklarımı da aramızda görmekten onur duyarız… Bu tatlı heyecanımızın bir ömür sürmesi dileği ve umuduyla ortak bir hayata. Birbirini sevenler için Nikah kadar güzel bir şey görülmemiştir. DDS: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.


DDS: Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi Umudu ve Dileğiyle ortak yaşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz. Bu sözler özellikle romantik çiftler için ideal. Nişan davetiye yazılarına şairane olanlarla devam edelim. Bol kafiyeli, içinden derin anlamlar çıkarılabilecek cümleler nişan davetiyeni süsleyebilir.


Yapman gereken yazıyı incelemek ve. Eğlenceli enerjisi yüksek çiftlerin özellikle tercih ettikleri esprili davetiye sözleridir. Siz de birlikteliğinizi eğlenceli, enerji dolu görüyorsanız bizce aşağıdaki sözler tam size göre. Gün elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim.


Hatİm için davetiye sözleri

Yeni tarzlar ile sizleri mutlu etmeye geldik! Alia Rior 1views. Gündüz gece sabrettik, yolları geçip bitirdik. Nihayet gün geldi ve sonunda Evet dedik. Bursa Nikah Şekeri. Siz değerli dostlarımızı düğünümüzde görmekten mutluluk duyarız. Bizim en mutlu günümüze şahit olmak için sizleri görmek bize çok büyük bir mutluluk verir. Bu güzel günde bizlere şahit olmanızı. Aşk için bir ömür evet diyoruz. Klasiklerin Yeri Ayrıdır.


Her zaman tercihiniz klasiklerden yana oluyorsa ve klasik davetiye modelleri arasından bir seçim yapacaksanız da mutlaka üzerine de buna uygun en güzel davetiye sözleri yazılmalı. Hem sade hem akılda kalıcı hem de incelikli bir mesajla misafirlerinizi davet. Birbirleri için çarpan kalpte sımsıcak bir sevgi. Ucuz davetiye için yüzlerce çeşit davetiye bulunmaktadır.


Hatİm için davetiye sözleri

Son senelerde sıkça kullanılan boncuk, ip ve kurdele detayları, bu senenin davetiyelerinde de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.