22 Ağustos 2019 Perşembe

Hepsiburada yakıt kampanyası

Hepsiburada yakıt kampanyası

Petrol Ofisi kazandıran, avantajlı kampanyalarıyla da müşterilerini memnun ediyor. Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz.


Kazançlı alışveriş dünyası Axess’te. Harcadıkça chip-para kazanın, kazandığınızı dilediğiniz gibi harcayın. Axess ile keyifli alışverişler dileriz. Tüm kampanyaları görmektesiniz.


Hepsiburada yakıt kampanyası

Geçmiş kampanyalar için tıklayın. TL ve üzeri alışverişlerde TL bonus kampanyası yapılacaktır. Hepsiburada World kart indirim kampanyasına ilişkin detaylar. Efsane Cuma (Black Friday), Siber Pazartesi (Cyber Monday), Anneler Günü, Sevgililer.


Hepsiburada yakıt kampanyası

Tabii toplamda 2lira harcamanız gerekiyor, 2lira hepsiburada için, lira Totalde akaryakıt alımı için. Chip-para kampanyası müşteri bazındadır.


Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 1TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Worldcard akaryakıt kampanyalarından yararlanın! Katıl” butonundan da istenen bilgileri girebilirsiniz.


LEGO markalı LEGO DOTS lansman ürünlerin yapılan alışverişte geçerli çekiliş kampanyası 15. Bu kampanya kapsamında çekiliş 19. Garanti Bankası iş birliğiyle. TL hediye kampanyası detayları… Haber güncelleme tarihi 14.


World’e özel %Worldpuan hediye! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Visa Electron ve Visa logolu banka kartlarında geçerlidir.


Visa kredi kartları ve ticari kartlar için alışveriş sonrasında kartı. Dolayısıyla hepsiburada indirim kuponu al iş teklifi reddetmek en cazip kampanyası olan yakıt bosch telefon satış kartı incelemek yararlı olabilir. Kış lastiği alırken dikkat! Kampanyası detayları.


Bu arada Her sabah 06:itibariyle. Stoklarla sınırlı olan kampanyada, her saatte bir farklı ürün süper indirime giriyor. Elektronik eşyalardan kişisel bakım ürünlerine aradığın her şey özel yaza özel indirimlerle burada! Duyuru bağlantısına buradan erişebilirsiniz.


Pepsi kapağına OPET’te TL yakıt hediye! Güncel indirimleri telefonum. TL altındaki alışverişlerde taksitlendirme yapılmaz. TL - 3TL arası alışverişlerde ise en fazla taksit uygulanır.


Tüm aktif yatırım ve kredi kampanyaları Qnbfinansbank. Eminevim Jeep Renegade Çekilişi,Ceylan Karavil Park AVM-Ceylan Karavil Park Suzuki Vitara Çekilişi,Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A. Ağustos’a kadar iskultur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.