13 Ağustos 2019 Salı

Gürcistan harİtasi ve komşulari

Gürcistan harİtasi ve komşulari

Henüz bir Birleşmiş Milletler, Avrupa Konseyi, Dünya Ticaret Örgütü, Karadeniz Ekonomik İşbirliği ve Demokrasi ve Ekonomik Kalkınma Teşkilâtı üyesidir. Sarp Sınır Kapısı 2. Bu not umarım işinize yarar.


Bulgaristan‘ın başkenti Sofya‘dır. Ermenistan‘ın başkenti Erivan‘dır. Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti‘nin başkenti Nahcıvan‘dır. Irak‘ın başkenti Bağdat‘tır.


Dünyanın tümünü içeren çok detaylı harita : Tüm ülkerler, şehirler, köyler ve mahalle detayları mevcut, yakınlaştırılabilir, ülkeler, sınırtlar, yollar. Harita Projeksiyonlar. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir.


Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 7Km olan yolculuğu yaklaşık olarak saat dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Manolya ağaçlarının. Umarız faydalı olur.


Tiflis’in nüfusu ise milyondur. Yaklaşık olarak 2kilometrelik bir sınırımız bulunmaktadır. Başkenti ve en büyük şehri. Yüksek kesimlerde Alp tipi bitki örtüsü hakimdir.


Ormanlarda meşe, kestane, kayın, Kafkas köknarı, dişbudak, ıhlamur, Pitsunda çamı gibi değişik ağaçlar vardır. Sivas haritası nerede ve Sivas ilçelerinin detaylı listesi, şehre bağlı bulunan adet ilçenin harita ve bilgileri, gps koordinatları ve önemli yerler.


Türkiyenin Kara Komşuları. Bölge ve bölgelere ait bölümlerin sınırlarını cizildiği ama isimlerin yer almadığı bu haritayı şimdi doldurabilirsiniz. TL, benzinli bir araç için 836.


Anadolu, İç Anadolu ve Marmara Bölgeleriyle ve adını aldığı deniz ile komşudur. Hatay haritası nerede ve Hatay ilçelerinin detaylı listesi, şehre bağlı bulunan adet ilçenin harita ve bilgileri, gps koordinatları ve önemli yerler.


Kent, 3km²’lik bir alana yayılır. Birçok harita ile uyumludur. Bu muhteşem ülkeye yapılacak bir gezi, genç turistler ve ebeveynleri için unutulmaz bir macera olabilir.


Gürcistan ’da şehir. Arkadaşlar igo primo için gürcistan ve azerbaycan haritası lazım acaba nasıl bulabilirim. Doğu gps koordinatlarıdır. Sakarya rakımı metredir.


Gürcistan harİtasi ve komşulari

Sırbistan’da da Adet Şehir Bulunmaktadır. Dilerseniz haritanın sağ alt köşesindeki arama alanına bulmak istediğiniz ülke, şehir, ilçe, semt ya da bölge ismini yazdıktan sonra Ara butonuna tıklayın. Uşak rakımı 9metredir. Avrupa şehirlerinin yanı sıra yamada Avrupa haritasına bağlanmış yeni ülke eklenmiş.


Gürcistan harİtasi ve komşulari

YURDUMUZUN KOMŞULARI VE TÜRK DÜNYASI. Musul b)Kerkük c)Kerbela d)Süleymaniye. Bulut örtüsü olan bölgeler için renk kodlu görseller sunar. Yeşil ve dar yol eklendiŞehir eklendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.