8 Temmuz 2019 Pazartesi

Soru bankası hazirlama programı

Soru bankası ve test hazırlama programı olarak tanımlayabileceğim HazırTest, tek başına bir sınav sihirbazıdır. Program ile farklı kategorilerden ve derslerden soru kağıtları hazırlayabiliyor ve anında word dosyası olarak çıktı alabiliyorsunuz. Zorluk tipi, soru düzeyi, etiket, konu gibi soru ayrıntıları ile daha kaliteli bir soru arşivi oluşturabilirsiniz.


Sorular karıştırılarak farklı gruplar elde edilebilir. Soru Hazırlama Programı soru bankasına kolayca sorular ekleyebilir, eklediğiniz bu sorularla kolayca sınavlar hazırlayabilirsiniz. Test Sorusu Hazırlama Programı : Soru Yazma Editörü. Bu yazılım ile oluşturduğunuz soru bankasına yeni sorular eklemek, silmek veya düzenlemek çok kolay.


Hazırlanan soruları konulara, seviyeye, derslere veya ünitelere göre sıralamak mümkün. Program sayesinde soru hazırlayabilir, sorular ekleyebilir hatta program sayesinde sınav bile hazırlayabilirsinz. Kullanışlı ve basit bir kullanıma sahip program ile soruları ders, konu, ünite bazında hazırlayıp kategorize edebilirsiniz. Hazır test programı ile test ve soru bankası hazırlama.


Adobe InDesign Ders (Tutorial) - Soru Kitapçığı. HIZLISINAV SINAV, ÖDEV, TEST, HAZIRLAMA - Duration: 13:46. SORU BANKASISınırsız sayıda soru bankası oluşturabilir ve klasörler yardımıyla tasnifleyebilirsiniz. OPTİK OKUMANormal bir tarayıcı veya web kamer.


Windows bit kullanıcıları bit olan indirme seçeneğini, bit olanlar ise bit indirme seçeneğini kullanarak bilgisayara yazılımı indirmeleri gerekmektedir. Winrar ile bilgisayarınızda açınız.


Klasik sınavlar, şıklı (çoktan seçmeli) testler ve boşluk doldurmalı sınavlar rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Daha çok okullar ve öğretmenler için ideal bir programdır.


Programı açtığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ana pencere çıkacak. Burada bir test oluşturma ekranı sizi karşılıyor.


Soru bankası hazirlama programı

Hatta testin ilk örnek sorusu ve cevabı bile verilmiş. Böylece yeni bir soru ekleyecek. Hem öğretmenler hem de diğer eğitmenler öğrencileri için gayet kaliteli soru bankaları ve testler hazırlayabilirler.


Testmaker eğitim kurumları ve eğitimcilere yönelik hazirlanmış bir soru bankası ve optik okuma programıdır. Testmaker ile sorularınızı kategorileyerek kaydedebilir ve kola bir sekilde kayıtlı sorulara ulasabilirsiniz. Kendi soru bankamı hazırlamak istiyorum.


Ne yapmalıyım hangi tür programları kullanmalıyım? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.


Programın Genel Özellikleri : 1- Soruları ders, seviye, ünite ve konu bazında sınıflandırabilme. Kolayca soru ekleme, bu. Soru kitapları oluşturabilir, paylaşabilir ve paylaşılmış olanları indirebilirsin Diğer kullanıcılar ile ortaklaşa bir soru bankası oluşturabilirsin Bilgisayar üzerinde çözülebilecek test hazırlayabilirsin Testleri ana bilgisayardan diğer bilgisayarlara dağıtıp sınav yapabilirsin Cevaplanmış testlerin ayrıntılı analizini yapabilirsin Seçtiğin sorulardan kolayca.


Soru bankası hazirlama programı

Soru bankası oluşturmak ve geliştirmek, soru bankası oluşturma ile ilgili alt yapı çalışmalarını yapmak, c) Soru oluşturma yöntem ve teknikleri konusunda hizmet içi eğitim çalışmaları düzenlemek, d) Taslak ve basıma hazır ilk soru kitapçıklarının oluşturulmasını sağlamak, e) Amirlerce verilen diğer görevleri. En son değiştirme: Friday, 17:25.


Soru bankası hazirlama programı

Program ile kendinize ait soru bankalarını hazırlayabilir gerekli dökümanları derleyebilirsiniz. Bankası uzun bir süre için güncellendi. Bu kılavuzun amacı zaten çok iyi bildiğiniz bazı ipuçlarını hatırlatarak sizlere soru hazırlarken yardımcı olmaktır. Seçtiğiniz sorularla kolayca test hazırlayabilirsiniz.


Testi yazdırabilir, kaydedebilir, dağıtabilir veya bilgisayar üzerinde çözebilirsiniz. Test soru ve cevaplarını kolaylıkla karıştırabilir, aynı sorulardan farklı gruplar elde.


Soru bankasına eklenen yeni sorular kolaylıkla diğer kullanıclara ulaştırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.