4 Temmuz 2019 Perşembe

Peçete dekupaj nasıl yapılır

Kendin yap projeleri içinde en keyifli çalışmalardan biri olan peçete dekupaj nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir bu yazımızda anlatacağız. Hobi ve çocuk dünyası DIY kendin yap 53views.


Yıpranmış abajur, vazo, saksı, kavanoz, dolap, sandıklarınıza uygun renk ve desenli peçeteler seçerek ekonomik yenilikler yapabilirsiniz. Mobilyaya peçete dekopaj uygulaması - Duration: 27:14.


Ahşap boyamada dekupaj ile resim nasıl yapıştırılır? Cam tabak üzerine peçete dekupaj nasıl yapılır ? Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Konu ile ilgili diğer linkler aşağıdadır. Kağıt peçete dekupaj tekniği nasıl yapılır ? Cam şişe üzerine dekupaj nasıl yapılır onu gösterip sonra da dekoratif bir obje haline getirdiğim son halini paylaşıyorum sizinle.


Her iki teknik ile cam, metal, ahşap, kumaş, plastik gibi aklınıza gelebilecek birçok eşyanızı süsleyerek yenileyebilirsiniz. Bugün banyo dekorasyonu için evde sabun peçete dekupaj yapımı nı anlatacağım.


Renk renk, desen desen sabunlar hazırlayarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Sizlere daha önce taş boyama nasıl yapılır bahsetmiştik. Akrilik boyalarla çevrenizden topladığınız taşları boyayarak bir sanata dönüştürebilirsiniz. Etiketlenen Konular.


Bir evin dekorasyonunu nasıl o evin kadınını yansıtırsa Çalışma odası duvarı da sahibini. Renk renk, desen desen sabunlar hazırlayarak sevdiklerinize ev hediyesi olarak götürebilirsiniz.


Ben sizlere bugün eski bir sehpanın üzerine yapılan peçete dekupajının yapılışını en ince ayrıntısına kadar paylaşacağım. Desenleri kenarlarından kesip motif motif ayıralım. Kutunun istediğimiz noktalarına dekupaj tutkalı sürelim. Transfer, dekupaj ve stencil gibi işlemleri yapmayı çok sevdiğim için bu işlem hakkında detaylı bilgi vermek istedim.


Peçete dekupaj nasıl yapılır

Daha sonra peçete aplike sürüldü. Onun da ıslaklığı gittikten sonra peçete, zemin ile arasında hava kalmayacak şekilde tepsiye yapıştırıldı.


Peçete dekupaj nasıl yapılır

Bembeyaz bir mumu istediğiniz gibi süsleyerek daha dekoratif hale dönüştürebilir ve ev dekorasyonunuza renk katabilirsiniz. Mum süsleme teknikleri ile ilgili güzel bir video.


Peçete dekupaj nasıl yapılır

Yani bir nesneyi farklı renk ve desenlerdeki kağıt ile kaplama sanatıdır. Biz bugün kağıt dekupaj uygulamasını göreceğiz.


Peki dekupaj nasıl yapılır hep birlikte inceleyelim isterseniz. Benim kullanacağım peçeteninde zemini beyaz olduğu için sorun yok, ancak kullanmak istediğiniz desen farklı renkte zeminli bir peçeteden geliyorsa, o zaman deseni keserek çıkarmanız lazım.


Ahşap Boyama Örnekleri. Aynı hamur tarifini peçete boyutlandırma yaparken de kullanabilirsiniz.


Hazırladığınız malzemeleri kullanarak dekoratif tren yapılışının nasıl yapıldığının aşamalarını yazımızdan takip edebilirsiniz. Evimdeki yine bir fiskos masayı da boyayarak yeniledim.


Eski mobilya yenileme olarak TV sehpamı söylemeden edemeyeceğim. Yeni renginden çok memnunum. Dekupaj Nasıl Yapılır ? Mobilyayı pirinç dekupaj ile kaplama sizin için güzel bir seçenek olabilir. Tepsi ve diğer objelerinize stencil de uygulayabilirsiniz.


Stencil Boyama Yapımı yazımızdan uygulama yöntemini öğrenebilirsiniz. Pirinç dekopaj nasıl yapılır anlattık, örneklerini sunduk. Siz de mutlaka deneyin.


Sorularınız varsa bize yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.