9 Temmuz 2019 Salı

İngilizce altyazili masallar

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Alaaddin And The Magic Lamp. One day a rich and distinguished looking man came to their house and said to. Aladdin lived with his mother.


Masalları - Thumbelina Parmak Kız. Burada önemli olan şey. Bir varmış bir yokmuş.


Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, develer tellal, pireler berber iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde bir saray varmış. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.


İngilizce altyazili masallar

Yapmanız gereken sadece altyazı indirmek olacak. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı.


Türkçe altyazılı olarak da izleyebilirsin. Hikayelerdeki İngilizce daha yavaş ve daha vurgulu olduğu için çocukların dikkatini çekebilir ve onları İngilizceye yönlendirebilir.


Altyazıların ana dilinde veya iyi bildiğin bir dilde olmasının da bazı faydaları olsa da, İngilizce öğrenmek için en iyisi İngilizce altyazılı izlemektir. Cinderella Fairy Tales Bedtime Stories for Kids in English.


NGİLİZCE MASALLAR BEBEĞİNİZ İNGİLİZCE ÖĞRENSİN. Biz de okuyucularımızı düşünerek, hazırlamaya çalıştığımız İngilizce dil bilgisi serimize yardımcı olması amacını da güderek, faydalı bir liste oluşturmaya çalıştık. Kurs başlamasına ay vardı bu sürede konuşma kulüplerine katılıyordum.


Yabancı hocanın(yabancı dediysem ana dili İngilizce olan biri değilde genelde Afrika’dan gelen kişileri tercih ediyorlar ) konuştuğu çoğu şeyi anlıyordum ve kafamda ne demek istediğini oturtabiliyordum. Sadece cevap vermede çok zorlanıyordum.


İngilizce altyazili masallar

WordPress gururla sunar. KONDOSAN birçok dilde dublajlı olarak benzersiz çocuk ve bebek videoları yayınlıyor! Sabah olup uyandığında Pamuk Prenses cüceleri görünce önce çok korkmuş, ama kısa bir süre sonra onlardan bir kötülük gelmeyeceğini, onların çok iyi insanlar olduklarını anlamış.


Mar ve arkadaşları içinde dünyanın bilinen tüm masallarının olduğu sihirli kitabı kurtarmak için destansı bir maceraya atılır. Küçük afacanlara birbirinden ilginç ve çarpıcı masallar anlatan Skeeter Bronson’ın ve ailesinin yaşamı altüst olacaktır.


Sevimli dostlarıyla vakit geçirmeyi çok seven Mar ismindeki küçük kızın günlük yaşamında en çok yaptığı şey, oyun oynamasının yanı sıra masal kitapları okumaktır. Mar, bir gün dünyanın.) izlerken aynı zamanda Vocabulary (Kelime Bilgisi) çalışması yapıyorsunuz demektir.


Gramer konuları arasında bağlantınız güçlenir. Turkce 1-tane var ama ingilizce altyazili hallerini bulamadim. Zaten hepsinden acayip acayip reklamlar firlayip duruyor.


İngilizce altyazili masallar

Bilgisayara indirip tekrar tekrar izleyecegim. Nereden bulabilirim bunlari veyade bunun yerine kullanabilecegim seri sekilde.


En iyi ingilizce masallar seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli ingilizce masallar Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Hdfilmcehennemi Arkadaşlarınızla, ailenizle ve sevgilinizle izleyebileceğiniz en güncel filmleri sizin için sitemize ekledik. Artık en güncel filmleri takip etmek için başka film izleme platformlarında vakit harcamanıza gerek yok. Film-Dizi izlemek en faydalı öğrenme yöntemidir diyebilirim.


Karşınızda anadili İngilizce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.