18 Temmuz 2019 Perşembe

Güçlü mavi lazer

Kırmızı ve mavi ışınlar gözlerimize daha bulanık görünür. AA pillerle çalışan bir LED’e bağlı ile bir lazer diyot, güç düğmesine basıldığında dar ve tutarlı bir ışık demeti yayar. Bu dalga boyu aralığı 100’den fazla kaynaktan tek bir ışık elde edebilen WBC sayesinde ortaya çıkıyor. WBC’nin sağladığı 100’den fazla kaynak, birdizi diyot çubuğu tarafından kontrol ediliyor.


Güçlü mavi lazer

Bir diyot çubuğu, tek bir yarı iletken çip tarafından kontrol edilen bir lazer kaynağıdır. Shenzhen Wankedun Technology Co. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Anında Kibriti yakar Plastiği dahi yakar İddaa ediyorum Bu üründen Güçlüsü YOKTUR! Vt lazer noqtələri. Yaşıl (532nm), Qırmızı (650nm) və Bənövşəyi (405nm) mövcuddur. Konsentrasiya etməyə və şüanın ölçüsünü dəyişdirməyə imkan verən fokuslayıcı sayəsində müxtəlif materialları yandıra bilər: plastik, karton, balonları partladır, kibrit alovlandırır.


Bu çok kapsamlı bir lazer işaretçi, yüksek güç, görülebilir ışık, çoklu model, Bu güçlü lazer kalem garantili bir ambalajı olan, and reliable days return policy and year warranty policy. Kapıda Ödeme, Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme, Paypal, KrediKartı ile 3D Secure Güvenli Alışveriş.


En güçlü lazer pointer Çok uzun zaman önce, en güçlü cep lazeri, "kral" LU veya "Jedi kılıcı" nın ortaya çıkmasıyla bilinirdi. Küçük, güçlü bir lazer ince plastikler yakabilir, çocuk toplarını patlatabilir, kağıda ateş açabilir ve insanları kör edebilir. Akne ile mücadelede yeni güçlü silahınızla tanışın!


Sivilceye eğilimli cildi tedavi edip iyileştirmesi klinik olarak kanıtlanmış olan ESPADA, basit, etkili ve hızlı bir şekilde akneden kurtulmanıza yardımcı olur. MTOLASER çeşitli lazer markalama modüllerini destekler: nokta, çizgi, kiriş şeklinde çapraz ve lazer renginde kırmızı, yeşil, mavi. Aynı lazer rengi için, güç daha güçlüdür ve lazer daha parlaktır. Ancak, daha güçlü, daha iyi anlamına gelmez.


Güçlü mavi lazer

Biz Konya’da güzellik merkezlerinin nabzını tutan, lazer epilasyon ve iğneli epilasyon hizmetlerin de öncü bir firma olmaktan gurur duyuyoruz. Tecrübeli ve alanında uzman kadromuzla, güler yüzlü personelimizle ve yurt dışından özel olarak getirdiğimiz makinelerimiz ile sizlere hizmet vermekten, siz değerli müşterilerimiz beğenisini ve takdirini kazanmaktan mutluluk duyuyoruz. Bize sorarsanız, yakın gelecekte yapay iris teknolojisi çok gelişecek gibi duruyor.


Yüksek Kalite Yumuşak Silikon Cam Opsiyonlu Cepsesuar Güvencesi. Lazer Işaretleyici. Teslimat - Ağustos. Dvd lazeri kırmızı lazerdir gücü pek etkili değildir. Renk Beden Tablosu. Maximum 200mw güç verirler. W mavi lazer fiyatına göre idealdır. Sonraki oynatılıyor. Daha fazla videoya gözat. Ev rahatlığında, etkili ve güvenli bir şekilde kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Fermuarlı EVA Taşıma Çantası Hediyeli. Koruma özellikleri: çok yönlü emilim.


Mavi Tarayıcı günlük bir temeldir, bu yüzden doğru bir şekilde satın almanız gereken bir satın almadır. Iletisim Kargo Odemeler Feragat GUCLER.


Karşılaştırmak için yüzlerce anlaşmayı Mavi Tarayıcı üzerinde topladık. KDV ( Hiç değelendirme yapılmamış ilk değerlendirmeyi siz yapın.) Yorum Yap.


Güçlü mavi lazer

Yüksek kaliteli malzeme, güçlü darbe direnci, koruyucu etkisi ile üretilmiştir dikkat çek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.