5 Haziran 2019 Çarşamba

Tkgm parsel sorgu

Tkgm parsel sorgu

Statik Link: PARSEL SORGULAMA. Parsel Sorgu Nedir?


Herhangi bir yasal yükümlülüğü ve geçerliliği olmamakla birlikte, ilgili belediyenizin imar ofislerinden detaylı bilgi almanız gerekebilir. Query and display applications based on various criteria parcel in Turkey.


Android uyumluluğu Android 4. KitKat) Geliştirici. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü. OUR PRODUCTS Aptoide Uygulaması Aptoide TV AppCoins Wallet Dest. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bulunan gayrimenkulünüzü tespit etmek için öncelikle il, ilçe, mahalle ve ada parsel bilgilerini bilmeniz gerekmektedir.


Bu bilgiler tapunuz üzerinde yer almaktadır. Permissions Detailed Information. Aptoide 3Aptoide App Aptoide TV AppCoins About Us Careers. Visit Site External Download Site.


Non ci sono costi aggiuntivi. Harita Akademi Destek Hatt ı. TKGM ada parsel sorgu işlemi yapmak için öncelikle parselsorgu. Bu sayfada idari (il, ilçe, ada, parsel bilgileri ile), coğrafi (koordinat bilgileri ile), adres sekmelerinden birini kullanmalısınız.


Veya (i) haritadan sorgula butonuna tıklayıp harita üzerinden parsel aramanızı yapabilirsiniz. Analiz kısmında ise dilediğiniz bölgede. Bez dodatnih troškova. Kebenaran Maklumat Terperinci.


Giấy phép Thông tin chi tiết. Bu uygulama daha çok kısa adıyla parsel sorgu olarak da bilinir. Mobil cihazlar ile düzgün çalışabilmesi için gerekli testler ayrıca yapılmıştır.


Tkgm parsel sorgu

Keine Extra-Kosten. Пользовательский рейтинг. TKGM parsel sorgu alt yapısının kullanıldığı bölüme aktarılıp sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. TKGM portal yardımı ile CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) parsel sorgulama, TKGM randevu ve TKGM başvuru sorgulama işlemleri yapılabiliyor.


Tanpa biaya tambahan. Hatalı veya eksik bilgi × Aradığınız konum bulunamadı. Lütfen kontrol ediniz. Devam Etmek için lütfen. Kullanıcı İl, İlçe, Mahalle vs. Diğer seçenek ise "Info" butonu aracılığıyla harita üzerinde. Vatandaşlar parsel sorgulama uygulaması sayesinde bir kaç bilgiyi parsel sorgu ekranına girerek ada parsel sorgulaması yapabiliyor.


Ada parsel sorgulama, parsel pafta sorgulama gibi tüm emlak işlemlerinizin neredeyse tamamını e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Applicazioni di query e visualizzazione in base a diversi criteri pacco in Turchia. TKGM tarafından bu sektör için sunulan servisten haberdar değilseniz, kendi kendinize işlerinizi zorlaştırıyordunuz, diyebiliriz. Mesela sistem 2parsel sorgusuna izin veriyor ise sizde en fazla 2parsel sorgulama yapabilirsiniz.


Tkgm parsel sorgu

Bu sayıya normal girdiğiniz (aynı IP’den, farklı bilgisayardan girilenler dahildir. ) parsel sorgulamaları da dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.