29 Mayıs 2019 Çarşamba

Savaş helikopteri

Sıralamadaki helikopterlerden bir tanesi sizi çok gururlandıracak! Eğer oyunu daha önce oynamış iseniz, kaldığınız yerden devam etmek için Continue butonuna basarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Büyük bir silah olarak oyunu yöneteceğiniz bu aksiyon dolu oyunda, sizin düşmanınız bir savaş helikopteri. Size doğru sürekli ateş eden savaş helikopterine ateş açmalı, onun füzelerini kendi ateşinizle durdurmalısınız.


Uçak savarlar, roket atarlar ve savaş uçakları ile korunan bir bölgeye savaş uçağınız ile girerek tüm her yeri yok etmeniz gerekiyor.

Konu savaş helikopteri olunca akla ilk gelen helikopterlerden birisi ise ABD yapımı AH-Apache’dir. Apache, yüksek hız ve manevra kabiliyeti ile yakalanması oldukça zordur. Videoda görüldüğü üzere muazzam ateş gücü ile bu helikopter, savaş alanları için biçilmiş kaftan. Kullanıcı adım: ARASDEMIRZX Arkadaşımın kullanıcı adı: HPTakntls_ 09.


Z-(Çin) ton. Start game butonuna basarak hemen oyuna başlayabilirsiniz. Yön tuşları ile helikopterinizin kontrollerini sağlayabilirsiniz. Ateş etmek istediğinizde boşluk tuşunu.

Aynı Gün Kargo Hemen AL. Futbol 3D Araba Similasyonu Sherwood Dungeon Futbol Şampiyonası Dünya Futbol Şampiyonu Counter Strike Kaykaycı Ajan 3D Onli.


Farenin sol tuşu ile ateş edebilir klavyenizin boşluk tuşu ile roket fırlatabilirsiniz. Kategorisi: Çocuk Oyunları. Bu savaş helicopterlerinin hangilerinin adını biliyorsun?


Libya ordusu savaş helikopteri ele geçirdi. Helikopter Saldırısı Oyna. Komutan olduğun birlik saldırı altında ve en kısa sürede oraya ulaşmalısın. Havadaki puanları ve benzin bidonlarını toplayarak benzini arttırabilirsi.


Merhaba arkadaşlar sitemize hoşgeldiniz. Yepyeni güzel oyunlarla hergün karşınızdayız. Savaş Oyunları oynayın.


Oyunda bir savaş helikopterinin içinde bulunan silahı kontrol ederek şehirde bulunan düşmanları yok edeceksiniz. Oyun boyutlu olarak hazırlanmış mükemmel efektlere sahip. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz.


WASD tuşlarını kullanarak helikopterinizi uçurabilir ve farenizle nişan alarak düşman hedeflerini vurabilirsiniz. Size yerden ateş açılacak ve helikopteriniz hasar görecek.

This website uses cookies to ensure you get the best experience using our services. Yeni Oyunlar En İyi 5Oyun Araba Oyunları Basketbol Oyunları Beceri Oyunları Bilardo Oyunları Boyam.


D savaş oyunları büyük bir görece 3d savaş helikopteri oyunu ile girmenizi sağlıyor. Oyunda boyutlu görsel efektler ile kendinizi savaş helikopterinin içinde ki mini-gun kullanan askermiş gibi hissedeceksiniz. Orjinal adı War Copter olan bu boyutlu savaş oyununda düşman askerlerinin şehrine helikopterle uçarak aşağıdaki tüm düşman araçlarını ve askerlerini yok. Kobra helikopteri ile savaş oyunumuza ilk olarak new game yazan yere basarak başlayacağız.


C tuşu aşağı doğru roket atmamamızı, x tuşu ateş etmemizi ve z tuşu isedirek bomba atmamızı sağlayacak. Düşman güçlerine karşı belki teke tek savaşacağız fakat helikopterimiz oldukça sağlam ve güçlü iyi.


Ordunun saldırı helikopteri olan Kobra model savaş helikopteri ile her birinin bir öncekinden daha zor olduğu görevlere katılacaksınız. Yeri gelecek esir tutulan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.