31 Mayıs 2019 Cuma

Eğlenceli testler gülmekten verecek siniz

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Yeni bir kişilik testi ile karşınızdayız. Sorularımızı cevapladıktan sonra bu kez eğlenceli biri olup olmadığınızı göreceksiniz.


Bakalım ne kadar eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz. Testi çözüp sonuçlarınızı öğrenin ve bizimle sonuçlarınızı paylaşın. Etrafınız birçok insanla dolmuş durumda, herkes ağzınızdan dökülecek sözlerle neşelenmeyi bekliyor, siz değişmediğiniz sürece bu da değişmeyecek. Gülmekten gebereceksiniz ! Günlük hayatın sıkıcılığından kendini test ederek kurtul!


Bu bölümde yaparken ya da sonuçları karşısında eğleneceğiniz veya güleceğiniz komik ve eğlenceli testler bulunmaktadır. Unutmayın yazdığınız isimlerin hepsi karşı cinsten olmalı.


Bu bilimsel bir test olup, iyimserlik düzeyinizi test etmek için hazırlanmıştır. Size uygun şıkları seçerek ne kadar iyimser olduğunuzu veya olmadığınızı test edebilirsiniz. Ruh eşiniz kim öğrenmek ister misiniz?


Size önce adınızla ilgili sorular soracağız sonrasında kişisel sorularla devam edeceğiz. Kilo vermek, öncelikle inanmakla ve istemekle başlar. Eğer kilo vermek istiyorsanız, diyet yapmadan da kilo verebilirsiniz.


Yalnızca iradeli olmalı ve belirli kurallar çerçevesinde hareket etmelisiniz. Güldürürken düşündüren, eğlenceli olmasının yanı sıra zaman zaman beyin fırtınasına da maruz kalabileceğiniz kitaplarını okurken gülmekten gözleriniz yaşarabilir Alper Canıgüz’ün.


Farklı anlatım tarzı ve samimi dili ile edebiyatımızda kendine has bir yer edinmiş, kendi okuyucu kitlesini oturtmuş bir yazar. Bu ehliyetler tek bir merkezde basıldığından siz başvuru yaptıktan sonra talebiniz alınacak ve yeni ehliyetiniz yeni kimlik işlemlerinde olduğu gibi adresiniz gönderilecek.


Eğlenceli testler gülmekten verecek siniz

Gönderilmesi yaklaşık gün sürmektedir. Bu süre zarfında kullanmanız için Nüfus Müdürlükleri size geçici ehliyet verecek.


Merak etmeyin eninde sonunda tuvaletini haber verecek 😉 Zamanı geldiğinde tuvalet alışkanlığını nasıl kazandıracağınızı öğrenebilir ve bebeğinize yardımcı olabilirsiniz. Bebeğinizin Tuvalet Eğitimine Hazır Olduğunu Anlama Yolları.


Eğlenceli testler gülmekten verecek siniz

Bu markette MobiRoller ile geliştirilmiş mobil uygulamaları bulabilirsiniz. Sadece misafir geldiğinde açılan salonlar mı dersin, misafirlikten misafirliğe ortaya çıkarılan tabaklar mı, en kötüsü yenip en iyisi misafirlere ayrılan yemekler mi… Hepsi kültürümüzün bir parçası. Yalnızca sıkı çalış-mayla değil, yaşamınızı daha da kolaylaştırmakla ilgili. Beyniniz hayatınızın geri kalanında sizinle olacak.


Si-zinle birlikte büyüyüp değişecek. Filmin yönetmeni Ozan Açıktan ise “Bu filmin en havalı elemanı benim şu anda. Oysa ilk ben izledim hatta Gülse ile birkaç kez izledik. Sizin kahkahalarınız karar verecek filme.


Oyuncularımızın beğenisi benim için çok önemli. Komik ve eğlenceli bir film. Muhtemelen gülmekten dayak yerim hep :D.


Eğlenceli testler gülmekten verecek siniz

En eğlenceli liste haberleri ve en ilginç sosyal içerikler NeoTempo'da! Eğlenceli olsa gerek :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.