22 Mayıs 2019 Çarşamba

Ebildirge şifre

Bildiğiniz üzere artık işverenler SGK işyeri tescil başvurusu aşamasında e-bildirge şifre kullanıcısı da sisteme girmektedir. Bu şekilde işyeri tescil onayının. Bildirge XML dosya oluşturan Excel Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız. SGK, e-mail yoluyla hiç bir şekilde müşterilerin kişisel bilgilerini iste.


E bildirge şifresi nasıl alınır? Sgk işyeri şifresini unuttum ne yapmalıyım?

Sgk uygulamasına giriş nasıl? Sgk kullanıcı adı nereden öğrenilir? Konuları ile ilgili tüm bilgiler yazımızda. Ek şifre talep formu sayfası.


Bu belgenin nüsha olarak doldurulması yeterlidir. Bu kısma eğer işyeri ş. Eski şifreniz iptal olacak ve yeni bir şifre alacaksınız. Kullanıcı adı değişimini bu şekilde.


E-SGK Uygulamaları ve E-SGK Şifre E-SGK Uygulamaları ve E-SGK Şifre.

E-devlet şifresi ile giriş yapıldıktan sonra adet e-SGK uygulamasına erişim mümkündür. E devlet e bildirge şifre ekranından sgk şifre sorgulamasını da yapabilir ve adınıza verilmiş olan tüm e sgk sifrelerinin görüntülemesini sağlayabilirsiniz.


Sgk şifre formu Yukarıda da belirttiğimiz üzere ilk defa tescil edilen işyerlerinde artık sgk e şifre formu ile başvuru yapmaya gerek yok. Bu sorumluluğun yerine getirilmemesi halinde 5sayılı kanunun 140. E-Bildirge ’ye geçilmemesi işverenler için söz konusu değildir. Maddesinin C fıkrasına göre idari para cezası kesilmektedir.


Sosyal Güvenlik Kurumuna bir dilekçe vermeniz ayrıca şifre verilecek yeni yetkili kişi adına sgk şifre başvuru formlarını doldurmanız gerekiyor. E-bildirge zorunlu olmaktadır. Bu işlemlerin ardından ssk e şifre değişikliği gerçekleştirilebilecek ve yeni kişi adına kayıt açılacaktır.


Yeni yetkili adına tanımlanmış. Ahmet Zazaoğlu 323views. LUCA DESTEK 26views. Bu esnada ekrana gelen sayfada işverenden iş yeri ve sistem giriş şifreleri ile beraber güvenlik alanının doldurulması istenir.


Adımlar tamamlandıktan sonra “Aylık Prim. SGK e-bildirge şifre formu için TIKLAYINIZ! Aylık prim ve hizmet belgesi yani SGK bildirge verme süresi her ayın en geç 23’üne kadardır. Yani, ayın 23’üne kadar ilgili kuruma e-bildirge iletmek zorunludur.


Son veriliş tarihi resmi tatil ya da hafta sonuna denk geliyorsa durum değişiklik.

SGK E Bildirge Giriş için Tıklayınız. Bildirge xsd şema dosyasının kullanımı Kurumumuz tarafından belirlenecek yeni bir tarihe kadar ertelenmiştir. Bültene üye olun, yeni Haber ve Mevzuatlar e-posta adresinize gelsin!


SGK şifre sistemindeki bu yeni uygulama şifre başvuru formu ve e bildirge şifre sözleşmelerini ortadan kaldırmamaktadır. Başvuru yapılmadan “e-SGK.


Ekran gelen sayfada sizden işyeri ve sistem giriş şifreleriniz ile güvenlik alanını doldurmanız istenir. Bu adımları tamamladıktan sonra ‘’Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Giriş Ana Menü’’ ekranına ulaşırsınız.


Bilgi verirseniz sevinirim. Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e-posta adresinizi e-Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz.


Bununla birlikte, mobil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.