30 Nisan 2019 Salı

Edevlet yurtdışı telefon kayıt sorgulama

Yurt dışından kişisel kullanım amacı ile getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirip kullanıma açtırdığınız yıl ve sonraki yıl içinde yeniden kayıt yaptıramazsınız. Bu hizmeti kullanarak yeniden kayıt yaptırabilmek için kalan süreyi görebilirsiniz. Telefon kaydı yapabilmeniz için farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlere ait daha ayrıntılı bilgiler yazının devamında paylaşılacaktır.


Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz.

E-Devlet Yurtdışı Telefon Kaydı İşlemi İçin TIKLAYINIZ! Eğer yurt dışı telefon kaydını ilk kez yapmıyorsanız, işlemlere başlamadan önce e-Devlet sisteminden yurt dışı telefonu kayıt hakkınızın olup olmadığını sorgulayarak emin olmanızda fayda var.


Yurtdışı telefon kayıt harcı nasıl ödenir Telefonun onunla birlikte gelmiş olması veya başka ülkeden başka bir zamanda gelmiş olması önemli değil. Ek olarak bütün bu işlemler esnasında 1TL fiyat alınmaktadır.


Eğer şifreniz yoksa Ptt ofislerinden TL. Herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmadan, sıra beklemeye son verecek bu uygulama sayesinde kolaylıkla sorgulamalarınızı yaparak boş kalan zamanlarınızı bu gibi işlerle geçirmemiş olursunuz. Yurtdışı girişi olan telefonlar saat ile gün arasında bir zamanda bloke edilebiliyor.


Bu telefonlar çalışıyor ama SIM kart okuma işlemini yapamıyorlar.

Gelişen hızla gelişen teknolojinin en büyük ve mühim kanıtları olan cep telefonlarını bun örnek gösterebiliriz. Her gün binlerce telefonun alınıp satılmış. Sorgulama şekli yazının başında anlattığımız gibidir, herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Uygulama, temmuz ayından önce yeni kayıt bilgileri ile güncellenir.


Sınıf Okul Kayıt Sorgulama. E-DEVLET YURTDIŞI TELEFON KAYDI. IMEI kayıt hakkı sorgulama nedir?


Bu kod cihazın üretim aşamasında cihaza kayıt edilerek bu cihazın kimlik bilgisi anlamına gelmektedir. Yani herhangi bir kayıp. E devlet giriş yaparak edevlet şifresi ile ssk sorgulama, sgk sorgulama ve emeklilik sorgulamalarınızı yapabilirsiniz.


Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. TL harcını ödeyerek kayıt işlemlerini gerçekleştirir. Borç Sorgulama - 24. E devlet imei kayıt işlemleri için, kayıt yapacak olan tüketici kendisine dair bilgileri e-devlet üzerinden sisteme giriş yapar.


E -devlet telefon kayıt nasıl yapılır sorusunun cevabı oldukça basittir, kendine en yakın PTT şubesinden şifre alan vatandaş e-devlet ’e giriş yaptıktan sonra profil ayarlarına girmektedir. Herkesin profili kendine özel olarak ayarlanabilmektedir, bu profil ayarlarının içinde kişisel ayarlar kısmı bulunmaktadır.

EDevlet Şifresi ile SGK Sorgulama Ülkemizde milyonlarca sigortalı çalışan bulunmaktadır. Bilinmeyen Numaralar Servisi’ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eskiden devlet dairelerinde sıra bekleyerek halledilen SGK işlemleri artık e-Devlet denilen platform üzerinden sıra beklemeden kolayca halledilebiliyor. Nüfus kayıt örneği edevlet nasıl alınır konusunda kişilerin edevlet üyeliğinin bulunması zorunludur.


PTT üzerinden şifre temin etmesi gerekecektir. Daha önce kayıt yaptırdıysanız, kayıt yaptırdığınız yıl ve takip eden yıl yeni kayıt hakkınız bulunmaz. Bundan sonraki yılın girmesiyle (Ocak itibariyle) kayıt hakkınız doğar.


Yeni cihaz kaydı yapabilmeniz için en son tarihli cihaz kaydınıza ait yurda giriş tarihi üzerinden en az üç takvim yılının geçmesi gerekir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.