16 Ocak 2019 Çarşamba

Lviv hava durumu şubat

Bölgesel iklim bilgileri. Mobil uygulamada hava durumu. Seyahat Rehberi ve tavsiye. Bu yıl da, Haziran ayında genellikle – derecelerde olan hava, ara sıra derecelik sıcaklıklar ulaşabilir.


Kiev için Şubat ayı hava durumu : sıcaklık, güneşli gün sayısı, yağış, basınç ve nem oranı. Ukrayna hava durumu nasıl, günlük, haftalık günlük ve aylık hava durumu raporları. Ukrayna soğuk mu, yaz aylarında çok mu sıcak oluyor gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.


Lviv hava durumu şubat

Bu zaman aralığında Kiev’de hava durumu en düşük 16°C en yüksek ise 26°C arası oluyor. Soğuk havadansa sıcakları tercih edenler için, rahat rahat gezip, Kiev’in muhteşem parklarının hakkını verebileceğiniz, aklınızda soru işareti olmadan gezip tozabileceğiniz mevsim bu mevsim.


Son güne kadar hava durumunu mutlaka kontrol edin. Gündüz yağmurlukla, ceketle idare edebilirsiniz ama akşamlar için mutlaka mont alın.


Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu açıklamasında bugünün kalan saatlerinde hava şu şekilde olacak: MARMARA BUGÜN HAVA DURUMU Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde doğusunun yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Krakow için Şubat ayı hava durumu : sıcaklık, güneşli gün sayısı, yağış, basınç ve nem oranı.


Kış aylarının en ortası olan Ocak ayında ortalama sıcaklık -derecedir. Yazın en sıcak ayı olan Temmuz ayında ortalama sıcaklık ise 18. Ukrayna’nın bilim ve endüstri merkezi olan kent 14.


Aslan Şehri olarak geçiyor. Geçmişte Polonya, Almanya, Avusturya ve Ukrayna halklarının uzun süre birlikte yaşadığı kent, bugün de farklı kültürlerden gelen insanların buluşma noktası. Hava Durumu Nasıl Olacak?


En yüksek hava sıcaklığı 36˚C ila 42˚C arasında olup, en düşük -30˚C ila -40˚C arasında değişmektedir. Bu ay içerisinde Doğu Karadeniz’de rekor düzeyde kar yağışları görülebilir.


Lviv hava durumu şubat

MeteoTrend: Bugün, yarın ve hafta için Lviv hava durumu. Lviv tahmin doğru ve ayrıntılı hava. Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem.


Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Bunun için bizim günlük periyodlarla hazırlanmış hava durumu tahminimiz şuralara: Lviv (Ukrayna Ukrayna) yapacağınız gezilerinizde en iyi yol arkadaşınız olacaktır. Lviv Sanat Galerisi ve Ermeni Katedrali gibi yerleri Lviv Şehir Rehberi ile keşfedin.


Lviv hava durumu şubat

Gerçek zamanlı hava durumu Lviv hava alanında hava durumu arşivi. Mevcut hava durumu Lviv hava. Lviv - İstanbul Uçak Bileti Tahmini Fiyatlar. En Ucuz Fiyat: 45TL. Ortalama Uçuş Süresi. Türkiye geneli Şubat Salı hava durumu raporu. Normalde Şubat sonrası kar yağışı pek görülmezken, Mart sonunda bile kar yağışı olması açıkcası şaşırtmamaktadır.


Kasım ayı ortalarından itibaren hava eksi sıcaklıklara düşmekte, sonrasında Mart ayı ortalarına kadar nadiren 0’ın üstüne çıkmaktadır. Aralık ve Ocak aylarında genelde gündüzleri -ila -10.


Lviv ilinde belirgin yağış görülmektedir. En kurak aylarda bile yağış miktarı oldukça fazladır. Köppen-Geiger iklim sınıflandırmasına göre Dfb olarak adlandırılabili.


METAR ve 2kıyı meteoroloji istasyonundan elde edilmektedir (KH-formatında). Bilgiler tablo şeklinde, ayrıntılı zaman belirtilerek sunulur.


Bu nedenle sitenin adı Rasat Portalı adını almıştır. Yapılan tahminlere göre hava sıcaklıkları öğle saatleri itibariyle düşmeye başlarken İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Denizli’ye kar yağacak mı?


Yarından itibaren yağmur etkili olacak. Yağış pazar günü kenti terk edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.