21 Ocak 2019 Pazartesi

Klasör yönetim programı

Bilgisayarınızda dosya, klasör ve dizinleri çok daha kolay bir şekilde yönetmek için bu kullanışlı uygulamayı deneyebilirsiniz. File Organiser programı, bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörlerin çok daha kolay bir şekilde yönetilebilmesi ve organize edilebilmesi için hazırlanmış ücretsiz bir program. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de gelişmiş özellikleri sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk yaşayacağınızı da sanmıyorum.


Daha sonra sonuçlar için tam rapor. Gerçekten de, programı ilk kez başlattığınızda kendinizi Windows Gezgini kullanılıyormuş gibi hissedebilirsiniz.


Bu iki programın görünümleri birbirlerine çok benzer.

Ancak bu duruma bakıp da yanılmamalısınız. Easy Explorer daha çok pencere ve klasör açılabilir ya da dosyaları daha hızlı bir biçimde yönelebilir. EF Commander Free – Klasör Yönetim Yazılımı bedava son versiyon indir. Tüm dosya ve klasörlerinizi hakim olmanıza imkân tanıyan kullanımı oldukça basit bedava bir klasör yöneticisidir.


Xinorbis – Dosya ve Klasör Yönetim Programı. Q-Dir ile zaman kaybına son verebilirsiniz. Q-Dir aslında wimdowsun, windows gezgininin çok daha gelişmiş olanıdır. Bu nedenle, bu hafta, klasör şifreleme işlemleriniz için kullanabileceğiniz en iyi dosya şifreleme programı aracına bakacak ve hassa verilerinizi nasıl şifrelediklerine göz atacağız.


Kişisel verilerinizi güvende tutmak istiyorsanız, sizler için derlediğimiz mükemmel windows dosya şifreleme programlarına bakabilirsiniz.

Docsvault Doküman Yönetim Sistemi ile klasörleri nasıl izleyebileceğinizi ve içeriğini nasıl otomatik olarak docsvault içerisine aktarabileceğinizi anlatan video. Kurulumsuz versiyonu da bulunan program ile dosya ve klasörlerinizi başka konumlara taşırken tekrarladığınız işlemleri formalize etmenizi ve pratik bir biçimde bu işlemleri yapmanızı sağlar.


Klasör SecretFolder ile korunduktan sonra Dosya Gezgini'nde görünmez. Hızlı Klasör ve Dosya Yönetme Programı.


Buradaki en iyi bölüm, kullanıcıların benzersiz bir özellik kılan Komut İstemi aracılığıyla bu korumalı klasörlere erişemeyecek olmasıdır. Birisi programı kaldırmak istediğinde bile, eylemi gerçekleştirmek için şifreyi girmesi gerekir.


Folder Marker Klasör Renklendirme Programı full sürümü içeren bu programı indirerek klasör ikonlarını veya daha açıklayıcı olmak gerekirse klasör görünümünü değiştirmenize olanak sağlayacak ücretsiz bir programa sahip olacaksınız. Portable Dosya ve Klasör Yönetme Programı.


Dosya ve klasör kopyalama, taşıma vb yönetim işlemi için pratik bir çözüm sunuyor. DropIt, dosya ve klasör yönetmek, organize etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz portable programdır. Gizli Dosya Klasör Virüsü Temizleme Görünür Yapmak için ne yapmalıyız gelin hızlıca bu sorunu çözelim. Flash belleğinizi deki dosyalar görünmez hale geldi ve virüs programı dahi çözemiyorsa aşağıdaki adımları takip edin.


Böylece bu fontun yer aldığı klasör açılacak ve font dosyası gösterilecek. Dilerseniz numaralı ok ile gösterilen alt alta üç nokta simgesine tıklayarak programın ayarlar penceresini açabilirsiniz. Aşağıdaki resimde gösterilmiştir. Programı indir (alternatif indirme bağlantısı) Lisans: Ücretsiz.


Krystal DMS programı üzerinden sildiğiniz dökümanları kurtarmak için Geri Dönüşüm Kutusu’nu açarak geri yükleyebilirsiniz. Dökümanların güvenliği için bu program ne zaman giriş yapılmış, ne aman çıkış yapılmış, ip adresi, klasör ismi gibi bilgilerin kaydını tutar ve dilerseniz bu geçmiş kayıtlara bakabilirsiniz.

File Manager, android için tasarlanmış tam kapsamlı bir dosya yöneticisi ve arayüz düzenleme aracı. Mobil cihazları kişiselleştirmek için yararlanabileceğiniz uygulamayla klasör yönetimi ve düzenlemesinden basit arayüz tasarım değişikliklerine kadar herşeyi yapabileceksiniz. Site, Bina veya Apartman Yönetim Programı.


Web tabanlı yapısı ile şifreli giriş yaparak YÖNETİCİ veya MESKEN SAHİPLERİ tüm ortamlarda kullanabilirler. Otomatik aidat ve diğer şablon borçlandırmalar yapabilirsiniz.


Birden fazla kasa tanımlayarak farklı ortamlardaki kasalarınızı yönetebilirsiniz. Vizyonumuz ve Misyonumuzda yer alan açıklamalarda da belirtildiği gibi okullardaki yönetim kademesinde.


Kaldırdan programı kaldırınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.