11 Ocak 2019 Cuma

Facebook sayfa ismi değiştirme 2019

World Top ONE Recommended for you. Ardından sayfa adınız kısa süre önce değiştirilmiş mi bunu teyit etmelisiniz. Sık sık ad değişikliğine izin. Bu aşamada takıldığınız bir yer olabilir.


Ya da sormak istedikleriniz olabilir.

Bu bilgileri bizlere yorumdan iletebilirsiniz. Bunun nedeni de sayfalarınızda ki etkileşimin daha fazla olmasıdır. Yani sizin gönderdiğiniz isim için facebook çalışanları uygunluk kontrolü yapmaya başladı. Bu konuda beklenen yenilik geldi ve tüm sayfa sayfa yöneticileri sayfa.


Alıcı kişiler facebook sayfası satın almak istiyorsa cepteki paradan da facebook sayfasından da olabilirler. Kutuya bir ad veya e-posta yazın ve açılan listeden görev vermek istediğiniz kişiyi seçin. Açılır menüden bir görev seçmek için Editör seçeneğine tıklayın.


Giriş Yap Hesap Oluştur.

Bunun için öncelikle sayfamıza gidiyoruz. Normalde facebook ’ta sayfanızın url linki çok uzun oluyordu. Saygıyla duyurulur.


Kullanıcı adlarında yalnızca alfasayısal karakterler (A-Z, 0-9) veya nokta (".") bulunabilir. Uzun vadede memnun kalacağınız bir kullanıcı URL adres i seçin.


Buradan belirlediğiniz yeni ismi girebilirsiniz. Keyfi olarak da facebook isim değişikliği yapabilirsiniz ancak çoğu zaman kabul görmüyor.


Eğer beğenileriniz 200’ü geçti ise facebook sayfa ismi değiştirme malesef olmuyor. Bu işlemleri para ile yapan bazı kurnaz arkadaşlarımız var.


Ama ben sizlere güzel bir yöntem önereceğim dostlar. Cevaplamak için gir. Bir sayfa türü seçin. Plaka Değiştirme İşlemleri.


Motorlu araçlar artık günümüzde eskisine oranla çok çok daha fazla yaygın ve hemen hemen herkesin altında hususi kullanımlar için otomobil olsun motor, motosiklet, mobilet olsun ulaşım sağlamak adına en az bir araç var. Bunların dışında ticari işler için ticari araçlar. Ancak yeni gelen güncelleme ile bu durum ortadan kalktı ve sayfa adı değişiklikleri herkes için aynı şekilde yapılmaya başlandı.


Oda sayfanızı 2den az kişi beğenmişse mümkün olabiliyor.

O zaman sayfa adını kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Diğer taraftan yeni kullanıma sunulan değişiklik formu ile sayfa adı değiştirebiliyorsunuz. TOS adı verilen uygun içerik kurallarına uyan sayfaların isimleri istek ile.


Zira ilerki dönemlerde beğeni sayısının artmasıyla birlikte say. Gerekli alan adını yazdıktan sonra ilgili alanlarda değiştirmek istediğiniz bilgiler varsa onlarıda düzenleyebilirsiniz.


Bu yazının devamı için makalemizi okuyun. Valorant isim değiştirme işlemi, League of Legends’tan Valorant’a geçen oyuncular için tam bir kabus haline geldi. Riot Games hesabı oldu ve her oyunda aynı ismi kullanmanızın gerektiği bir durum oluştu.


Bu sayede istediğiniz ismi rahatlıkla koyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.