25 Ocak 2019 Cuma

Eticaret yapmak

E-ticaret yapmak için nelerin gerektiğine dair girişimcilerin aklında pek çok soru olabilir. E-ticarete nasıl başlanır, e-ticaret nasıl yapılır ve aşamaları nelerdir, internette satış yapmak için bilinmesi gerekenler nelerdir, e-ticaret sitesi nasıl yapılır sorularının cevaplarını rehber niteliğindeki yazımızda bulabilirsiniz.


Eticaret yapmak

Bir diğer önemli nokta ise satılacak ürün. Mesela belirli periyotlarda yapılan analizlere göre, bebek bezi satışı e ticaret siteleri üzerinden oldukça çok yapılmaktadır.


Kış dönemi araba lastiği de tercih edilenler. Hedef kitlenize ulaşmak için sağlam ve güvenilir bir altyapı, kullanıcı dostu bir tasarım ve arayüzün yanında, doğru bir strateji ile yön. Zira e-ticaret yapmak için ya internet sitesini siz yönetmeli yada bir personel istihdam etmeniz gerekecek.


Satış yapmak istediğiniz platformu araştırın, e-ticaretle ilgili hiçbir fikriniz yoksa hata payını en aza indirgemek için danışmanlık ya da e-ticaret kursu alın. Türkiye pazar yerleri eğitimi için buradan, Amazon Fba eğitimi için buradan bilgi alabilirsiniz. Aslında, bu konuda sıkışıp kalmak, insanların kendi e-ticaret işlerini kurmakta acele etmemelerinin en büyük bir nedenidir. Gerçekte, mağazalarda veya Amazon gibi popüler e-ticaret sitelerinde herkesten.


Bu alanda e-ticaret yapmak istiyorum diyorsanız uygun fiyata kalite ürün tedarik ederek bebek ürünlerinin e-ticaretini yapabilirsiniz. Bu yazımızda belirtiğimiz ürünler dışında başka ürünlerin e-ticaretini yapmak istiyorum diyorsanız aşağıdaki yorum bölümüne yazabilir yeni fikirler elde edebilirsiniz.


Armağan bütçemiz çok az e-ticaret yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim ? Bana çok yöneltilen bir soru ve bunun cevabını bu örnek çalışmayla vermeye çalışacağım. E Ticaret Sitesi için ürün, sipariş ve gelişmiş opsiyon yönetimi. Bu panel sayesinde site üzerinde her türlü değişiklik yapılabilmektedir.


Sitenizin mobil ve SEO uyumluluğu, hızı, tasarım özellikleri, kullanım kolaylığı, güvenlik unsurları ve e-ticaret firmanızın sağlayacağı teknik destek gibi birçok kriteri değerlendirerek kendinize en uygun platformu seçmelisiniz. E-Ticaret fikirleri neler?


ProTicaret, internette sanal mağaza açıp satış yapmak isteyen bireysel ve kurumsal müşteriler için tasarlanmış ücretsiz e ticaret sitesi yazılımıdır. E-ticaret altyapısını bir kez seçip, ürünlerinizi ekledikten sonra başka bir altyapıya geçiş yapmak son derece zordur.


E ticaret sitesi yazılımımız hosting bağımsız çalışabilmektedir. Bilişim Sanayicileri Derneği’nin (TÜBİSAD) yıllık “Türkiye e. Tabi ki her şeyin resmi olacak şekilde olması gerekmektedir. Biz hem para kazanacağız hem de. Kendi işimin patronu olmak ve internet üzerinden para kazanmak için e-ticaret yapmak istiyorum diyorsanız bu yazımız tam size göre.


Sistemin Kaynak kodu kapalı arayüz kodları açıktır. Bir soru bir cevabın bu bölümünde bunu. Yeni bir e-ticaret girişimi yapmak isteyen herkesin en çok sorduğu sorulardan biri, e-ticaret yapmak için şirket kurmak gerekip gerekmediği oluyor. Eğer siteniz ile bir işletme sahibi olarak siz ilgilenecekseniz e-ticaret sitesi açtığınızda günlük belirli bir süreyi ayırmanız hem e-ticaret sitenizin gelişimi için hem de kendi gelişim ve öğreniminiz için oldukça önemli.


Gün içerisinde çok vaktiniz yoksa akşamları 2-saatinizi ayırabilirsiniz. E-ticarete girmeye karar verdiğinizi varsaymış bulunarak başlıyorum öncelikle şunu belirtmeliyim ki emin olun E-ticaret yani diğer bir adı ile internette satış yapmak sanıldığı kadar da çok zor olan bir iş değildir.


Hatta size yakın çevrenizden de birçok öneri gelmiş olabilir. Tam zamanlı e-ticaret yapmak isteyenler için metotlar sunuyoruz.


Mağazası olan ve ürünlerini internette satmak isteyenler için metotlar sunuyoruz. Kendi ürününü satmak isteyenler için özel metotlar sunuyoruz. Markalaşma süreci için.


Yaşanan hızlı dijitalleşme, olağanüstü durumlar, küresel krizler dijital araçların kullanımını yoğunlaştırırken, iş dünyası da işini dijitalleştirerek karlılığını artırmayı amaçlıyor. Belki de en zor adım bu adımdır çünkü, sitenizin başarıya ulaşıp ulaşmam. Ek iş olarak e-ticaret yapmak mümkün mü? Genel yanlış kanının aksine yazılım bilmeniz gerekmez.


Temel ofis programlarını biliyorsanız ve aktif bilgisayar kullanıcısı iseniz sadece satış pazarlama alanında tecrübeli olmanız yeterli. Başlangıçta özel bir yazılım yüksek maliyetli olması ve sürükle bırak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.