31 Ocak 2019 Perşembe

Davetiye sözleri

Düğün ve Nişan davetiyeleri için kullanılan, davetli listelerinizde ki kişileri davet ederken yazılan onların hoşlarına gidecek güzel sözler, davetiye yazıları, davetiye metinleri. Düğün kartı yazılarında sözü uzatmayıp, direkt konuya girmek isteyen çiftler için de birçok alternatif bulunuyor. Sizleri de düğünümüze bekliyoruz.


Davetiye sözleri kısa ve öz de çok hoş görünüyor! Düğün ve nişan davetiyelerini şiirsel bir dille tasarlamak isteyen çiftler için düşünülen şairane davetiye sözleri çiftlerin en çok tercih ettiği davetiye türlerinden birisidir.


Birbirleri için çarpan kalpte sımsıcak bir sevgi. En güzel nikah şekeri ve davetiye modelleriyle uygun fiyatlarımızla sizlerleyiz. Nikah kartlarınıza özel sizler için uzun emekler sonucu derlediğiniz kısa dan en uzununa yazılardan en uygununu seçebilir, resmi etkinliğinize bu sözler ile renk katabilirsiniz. Sünnet mevlüdü için hazırlayacağınız davetiyelere dini, esprili, komik ve anlamlı yazılar içerisinden istediğiniz metni seçim yapabilirsiniz.


Evliliğe ilk adım attığımız nişan törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Düğününüze gelen misafirlerin yüzünde bir tebessüm yaratmak mı istiyorsunuz? O zaman hemen alttaki hiç duyulmamış komik, eğlenceli ve bir o kadar değişik nişan, nikah, düğün davetiye sözleri içerisinden kendinize en uygunu bulup seçiminizi yapabilirsiniz. Türkiye’de davetiye ihtiyaçlarınıza çözüm sunmaktadır.


Allah (cc)’ın emri sevgili peygamberimiz (sav)’in sünnetini yerine getirmek, İslam toplumunun temelini oluşturan aileyi teşekkül ettirmek için ilk adımı atmış bulunuyorlar. Trend davetiye sözleri.


Davetiye sözleri

Her zaman modayı yakından takip ediyorsanız davetiyenizin üstüne yazacaklarınız da popüler olan sözlerden biri olmalı. Sürekli güncel tuttuğumuz yüzlerce çeşit düğün, sünnet, nişan ve hatim davetiyelerimizi Bursa’dan Türkiye’nin her yerine ulaştırıyoruz.


Davetiye sözleri

R ŞEKLİNDE DÜĞÜN DAVETİYESİ SÖZLERİ. Bunlar dışında sevdiğiniz bir şairin şiirini de davetiye sözü olarak kullanabilirsiniz. Allah’ın emrine uyuyoruz, Mutlu bir yuva kuruyoruz.


Bu nedenle seçimi oldukça önemlidir. Düğün davetiye sözleri, evlendiğiniz günün ilk günkü gibi aklınızda kalmasını sağlar. Düğünümüzün evliliğimizden daha iyi olacağını garanti ediyoruz. Güzel müzik, bedava yemek ve sürpriz aktivitelerimiz var.


Hala vakit varken uzak durmaya çalışıyoruz. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş. Yaşamımızın en mutlu gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle.


Kına davetiye sözleri ve yazıları Kınalar kakılacak. Türküler söylenecek Hatice Önce ağlayacak Sonra mutluluktan gülecek.


Davetiye sözleri

Yıla özel şeffaf davetiyelerin, mühürlü davetiyelerin ve modern tasarımların olduğu şık bir koleksiyon. Her yağmur bir gök bulur kendine, Her yeşil bir dal, Her deniz martı, Her doğacak güneş, Bir kuytu bulur kendine. Ben senden başka sen bul.


Sayfamızda en güzel ve anlamlı düğün davetiye sözlerini bulebilirsiniz. Ebedi beraberliğe ilk adımı attığımız bu çok özel günümüzde sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.


Esprili, romantik sözlerle, nişanınıza ya da düğününüze gelecek misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz. Bunların yanı sıra siz de kendi istediğiniz sözler varsa onlara da yer verebilirsiniz. Aşk evimiz oldu, mutluluk çatımız. Saygımız yastık, sevgimiz yorgan.


Evleniyoruz, bu mutlu günümüzde sizlerle birlikte olmayı, paylaştıkça çoğalacak mutluluğumuza ortak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.