29 Ocak 2019 Salı

Cnn türk boykot sebebi

Cnn türk boykot sebebi

Türkiye tarafsız, bağımsız ve özgür basın kuruluşlarını hak. Bu nedenle görüşmenin içeriğine ilişkin bilgilendirme yapmamız. Peki CNN neden boykot ediliyor, ilk olay nereden çıktı?


Ancak o yanıt gelmedi. CHP’nin boykot çağrısı geniş kesimlere yayıldı. CHP, CNN TÜRK ’ü boykot kararı aldı. Kaldı ki, parlamentoda halkın oylarıyla seçilmiş bir siyasi partiyi (HDP), CNN.


Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme (adblocker) yazılımınızı kapatıp sayfayı yenileyin. DailyDrone: Yeşillikler içindeki şato Braunfels dakika önce. Son Dakika Haberleri. CNN Türk ’ün sosyal medya hesapları da boykot.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü. Peki hiç düşündünüzmü bu boykotun sebebi nedir? Lafa gelince Düşünce Özgürlüğü, Hak, Hukuk, Adalet, Demokrasi kavramlarını dilinden düşürmeyen, kişilerin bir anda neden böyle bir karar aldığını düşünen oldumu acaba?


Bu kanala destek veren kişilerle, kurumlarla, firmalarla aralarına mesafe koymaya çağırıyorum. Duyan da sanki ilk kez böyle bir hadise vuku buluyo. Independent Türkçe’nin sorularını yanıtlayan isimlerden partinin boykot kararına tam destek çıktı. Partinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Cnn türk adlı kanalın boykot edileceği, hiçbir partilinin kanala çıkılmayacağına yer verildi.


Kılıçdaroğlu, “CHP’lilere nasıl tuzak kurabiliriz. Yandaşlar satın alsın, bizim istediğimiz gibi yayın yapsın demiyoruz. Bazı gazetelere reklam verilmiyor, bu ilk kez bu dönemde yaşandı" diye konuştu.


Cnn türk boykot sebebi

Uğraşmasınlar boşuna. Buradan hikaye falan çıkmaz. Yıllar önce de AK Parti boykot etmişti CNN ’i. Oradan da bir hikaye çıkmamıştı. Kocasakal’ın boykot delmesine gelince. Ben bir delik göremedim. Bu yüzden de boykotun kapsamı içinde. Hiçbir CHP ’li artık CNN ‘e çıkmayacak. Bu karar sonrası CNN TÜRK ’e hiçbir CHP’linin. Boykot chp cnn türk.


Görüşmenin ardından Cumhuriyet’e açıklama yapan üst düzey bir CHP yetkilisi boykot kararı olup olmamasıyla ilgili olarak “Ne var, ne yok. Bir diyalog süreci var. O diyalog sürecinin sonuçlanmasını bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. CHP, TELE1’in görüştüğü CHP MYK’ya yakın kaynaklar haberi doğruladı.


Yine TELE1’in edindiği bilgilere göre, bu gelişme üzerine CNN TÜRK Genel Müdürü CHP yöneticilerini arayarak acil randevu talep etti. Daha önce çoğu kez zirvede olan haber kanalının açıklanan reyting raporlarında çok gerilere düştüğü.


Cnn türk boykot sebebi

Bu hamle sonrasında CNN TÜRK ’e çıkan CHP’liler hakkında da disiplin süreci işletileceği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.