17 Ocak 2019 Perşembe

Cnn türk boykot sayaç

Türkiye tarafsız, bağımsız ve özgür basın kuruluşlarını hak. Son dakika boykot haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur. Bölüm - Şubat - Duration: 50:41. Halktv 40views.


This video is unavailable. MoonStar TV 44views. View the latest news and breaking news today for U. Even prior to the sale, the station was under criticism for acting as a mouthpiece for the government. CNN Türk kanalının Mart yerel seçimlerinden bu yana.


Cnn türk boykot sayaç

Cumartesi 00:- Son Güncelleme: 08. Duyan da sanki ilk kez böyle bir hadise vuku buluyo. CHP’nin boykot çağrısı geniş kesimlere yayıldı.


Kılıçdaroğlu, “CHP’lilere nasıl tuzak kurabiliriz. Partinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Cnn türk adlı kanalın boykot edileceği, hiçbir partilinin kanala çıkılmayacağına yer verildi.


Cnn türk boykot sayaç

Bu kanala destek veren kişilerle, kurumlarla, firmalarla aralarına mesafe koymaya çağırıyorum. CHP, TELE1’in görüştüğü CHP MYK’ya yakın kaynaklar haberi doğruladı.


Yine TELE1’in edindiği bilgilere göre, bu gelişme üzerine CNN TÜRK Genel Müdürü CHP yöneticilerini arayarak acil randevu talep etti. Hiçbir CHP ’li artık CNN ‘e çıkmayacak. CHP, CNN TÜRK ’ü boykot kararı aldı.


Bu karar sonrası CNN TÜRK ’e hiçbir CHP’linin. Yandaşlar satın alsın, bizim istediğimiz gibi yayın yapsın demiyoruz. Bazı gazetelere reklam verilmiyor, bu ilk kez bu dönemde yaşandı" diye konuştu. Görüşmenin ardından Cumhuriyet’e açıklama yapan üst düzey bir CHP yetkilisi boykot kararı olup olmamasıyla ilgili olarak “Ne var, ne yok.


Bir diyalog süreci var. O diyalog sürecinin sonuçlanmasını bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Daha önce çoğu kez zirvede olan haber kanalının açıklanan reyting raporlarında çok gerilere düştüğü. Kararı açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan oldu.


Cnn türk boykot sayaç

Boykot işe yaramış, yandaşlar panikte! Yancı, tarafsız ve objektif gazetecilik yaptıklarını iddia etti.


Bu gelişme üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şubat’ta Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan. Parti, kendi milletvekili ve üyelerinin bu kanala artık çıkmayacağını açıklamasının yanı sıra kendisine oy veren insanlardan da bu kanalı izlememesini istedi.


Bu çağrıya kulak veren on binlerce insan kanalın sosyal medya hesaplarını engelledi, boykotun sosyal medyada. Birçok tanınan siyasi isimde konuyla ilgili görüşlerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. Peki CNN neden boykot ediliyor, ilk olay nereden çıktı? Bu hamle sonrasında CNN TÜRK ’e çıkan CHP’liler hakkında da disiplin süreci işletileceği belirtildi.


Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza. Söz konusu boykot kararı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.